BIVŠA DEVOJKA ACE LUKASA U ZADRUZI 2? Folkeru neće biti dobro kada ovo čuje!
Foto: Dragan Kadić

BIĆE HIT

BIVŠA DEVOJKA ACE LUKASA U ZADRUZI 2? Folkeru neće biti dobro kada ovo čuje!

Stars -

Branislava Pašajlija dobila je poziv za učešće u drugoj sezoni rijalitija koji će se, a još uvek razmišlja da li da prihvati ponudu.

"Kako se bliži septembar i početak rijalitija, svi su zainteresovani da čuju ko će sve ući u "Zadrugu 2". Poziv je dobila i Branislava Pašajlija, Lukasova bivša devojka. Sa "Pinka" su pomislili da bi ona bila zanimljiva za šou jer je dosta pažnje privukla u javnosti kada je bila u vezi sa Lukasom. Branislava je atraktivna devojka i sigurno bi imala šta da pokaže u rijalitiju", kaže izvor koji je upućen u celu priču i dodaje:

foto: Damir Dervišagić

"Trenutno još uvek traju pregovori sa Branislavom i ona nije rekla svoju konačnu odluku, ali se producenti nadaju da će prihvatiti poziv. Ubeđeni su da će ona biti dobar rijaliti igrač i da će sve iznenaditi. Videćemo kako će se dalje stvari odvijati. Inače, svi veruju da će ova sezona biti gledanija od prve, jer stvarno svi pričaju o tome. Imanje koje je napravljeno je fenomenalno i gledaoci će se oduševiti kada vide kako izgleda ceo kompleks u Šimanovcima", kaže izvor.

Posle Lukasa se povukla iz javnosti

Aca Lukas i Branislava Pašajlija su uplovili u ljubavnu vezu kada se on razveo od supruge Sonje Vuksanović. Njih dvoje su tada svuda išli zajedno, slikali se za medije i svima pokazivali koliko su zaljubljeni. Ipak, veza nije dugo opstala, pa su posle mesec i po dana raskinuli. Branislava se tada povukla iz javnog života i retko se može videti u medijima.

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track