MAJA BEROVIĆ IGNORIŠE ZLURADE KOMENTARE: Pevačica progovorila o koleginicama, nasilju nad ženama, ali i sa kim bi snimila DUET!
Foto: Printscreen/TV Pink

ISKRENO

MAJA BEROVIĆ IGNORIŠE ZLURADE KOMENTARE: Pevačica progovorila o koleginicama, nasilju nad ženama, ali i sa kim bi snimila DUET!

Stars -

Maja Berović gde god se pojavi napravi sjajnu atmosferu, a sada je pričala o poslu, privatnom životu, ali i zluradim komentarima.

Pevačica niže hitove, a otkrila je sa kim bi snimila duet.

"To bi bila super stvar. Mogao bi dobar duet da bude, ali pesma mora da bude dobra, sa Cecom bi to bio haos", rekla je Berovićeva, koja je dodala da ne voli da se eksponira ako nema ništa da kaže:

foto: Printscreen/TV Pink

"Ja se od samog početka ne pojavljujem u medijima, osim ako nemam nešto da kažem, kada se o meni nametne tema, pa imam potrebu da se iskažem. Uglavnom sa fanovima komuniciram preko društvenih mreža, a meni to najviše i prija."

Nedavno je Maja imala neprijatnu situaciju sa koleginicom, kada je Ceci ostavila kometar ispod fotografije, pa je objasnila šta radi u takvim trenucima.

foto: Printscreen/TV Pink

"Mislim da su fanovi ti koji mi šalju veliku podršku. Tada su svi bili pozitivni, nisu navikli od mene da ratujem. Oni slušaju muziku i mene, nisam osoba koja privatno voli da se svađa, a ni javno", kaže Maja, koja je javno podržala Natašu Bekvalac kada je pretrpela porodično nasilje:

"Ja kao žensko ne mogu da stanem na stranu nasilnika. Jako me iritira i kada se vrši nasilje nad starijima, a kamoli nad ženom koja se tek porodila", rekla je Maja u "Premijeri Vikend Specijal".

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track