ŽIVOJINOVIĆI SE PROVODE NA DALEKOJ DESTINACIJI: Brena trudnu Priju odvela na Jamajku! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

UŽIVAJU

ŽIVOJINOVIĆI SE PROVODE NA DALEKOJ DESTINACIJI: Brena trudnu Priju odvela na Jamajku! (FOTO)

Stars -

Otkako je saznala da će postati baka, Lepa Brena se ne odvaja od snajke Aleksandre Prijović! Vlasnica "Granda" i njen suprug Slobodan Boba Živojinović odveli su sina Filipa i njegovu suprugu na Jamajku kako bi prisustvovali venčanju porodičnih prijatelja.

foto: Pritnscreen

Poznato je da naša popularna pevačica uživa u porodičnim okupljanjima i druženjima s prijateljima, a proteklog vikenda imala je novi povod za to. Naime, Lepa Brena i Boba Živojinović bili su pozvani na svadbu biznismena Ljubiše Krstajića i njegove izabranice Ane Popović, koja je organizovana na Jamajci.

foto: Nebojša Mandić

Bračni par Živojinović rado je prihvatio ovaj poziv, a pevačica je odmah svoju ideju da povede sina i snaju predložila novopečenim mladencima.

foto: Instagram

- Brena je veoma vezana kako za Filipa, tako i za Aleksandru, a posebno je slaba na nju otkako je ona zatrudnela. Uvek se brine da joj nešto ne zafali, vodi računa o njenom zdravlju, savetuje je kako da se hrani. Baš kao prava baka. Posebno joj je bilo drago što je Prija prihvatila da ide s njima u Ameriku jer zna da će joj pauza i odmor nakon letnjih nastupa i te kako prijati u tom stanju - kaže izvor blizak pevačici.

foto: Pritnscreen

U prilog tome da izuzetno brine o snajinom zdravlju, kao i da je vezana za nju govore i fotografije nastale na venčanju. Brena, ali i Boba nisu se odvajali od naslednika i njegove supruge, a na gotovo svakoj slici pevačica je grlila snajku. Ni Prija nije imuna na svekrvinu pažnju, a sudeći po njenom osmehu, vidi se da joj to baš prija.

foto: Pritnscreen/Instagram

Živojinovići nisu bili jedini gosti sa domaće estrade na ovom venčanju. Andrija Milošević i njegova devojka i koleginica Aleksandra Tomić našli su se među zvanicama.

foto: Instagram

Oni su na Jamajku stigli s Arube, gde su bili na letovanju. Brena se obradovala kad ih je videla, a susret s njima ovekovečila je s nekoliko fotografija, baš kao i Aleksandra, koja je snimala Brenu kad se latila mikrofona i zapevala svoje najveće hitove "Čik pogodi" i "Hej Šeki, Šeki". Na venčanju je zapevao i Andrija, i to pesmu "Kada padne prvi sneg".

foto: Instagram

Podsetimo, Aleksandra i Filip početkom sledeće godine postaće roditelji. Pevačica je u trećem mesecu trudnoće. Krajem jula mediji su objavili tu informaciju, a iako budući mama i tata to nisu komentarisali, njihovi bliski prijatelji, a kasnije i Brena, potvrdili su tu srećnu vest.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track