ABRONOŠA: Veseli pokrao prijatelja

Usred srede

ABRONOŠA: Veseli pokrao prijatelja

Stars -

Zdravo, dragi moji. Proteklog vikenda bila sam aktivna kako bih doznala šta se dešava na našoj estradi. Pa da počnemo...

Prva priča tiče se jednog našeg pevača mlađe generacije koji se polako probija na muzičkoj sceni. Zvaću ga Veseli. Kako sam načula, Veseli je uhvaćen u krađi kada je iz novčanika svog druga uzeo nekoliko hiljada dinara. Inače, nije mu prvi put da ovako nešto čini, ali je do sada uspevao da se izvuče. Ali kako ga je taj ortak uhvatio u krađi, veoma se razočarao i pripretio mu da će sve otkriti medijima. Veseli ga je molio da to ne čini jer će mu to ugroziti karijeru koju tek počinje da gradi. Pravdao se da mu je novac bio potreban kako bi mogao da sebi priušti neku fensi odeću, ali ni posle dugog ubeđivanja drug nije pristao na ćutanje. Rešio je da izvuče koristi, pa je uslovio Veselog da ga mora upoznati sa nekim pevačicama koje mu se dopadaju, a da će on zauzvrat čuvati tajnu.

Druga ličnost je jedna pevačica koja više nije toliko popularna kao što je nekada bila. Sada je u zrelim godinama, a ranije je stalno punila novinske stupce, najviše pričama iz privatnog života. Obožavala je paparace i medije, pa nije propuštala priliku da se o njoj piše. Nju ćemo zvati Maca. O jednoj pikanteriji se dosad nije pričalo, a tiče se njenog „privatnog biznisa“. Maca je pre desetak godina napravila dogovor sa svojim ujakom kako da se obogate. Naime, ujak ju je podvodio za dosta veliki novac, koji su delili. Međutim, stvari su se zakomplikovale kada je posle nekog vremena za sve to saznao njen dečko. Tada ju je ostavio, što je ona teško podnela. Maca je dečka mnogo volela, ali nije bila u stanju da se odrekne 30 procenata koje je dobijala za druženje sa matorcima.

Treća osoba o kojoj vam danas pišem je glumac Šmeker, koji je dugo u braku. On je upoznao jednu devojku pre neku godinu, kada je u inostranstvu snimao film. Kako je ona bila zaljubljena do ušiju, pristala je na to da mu bude ljubavnica, ali danas sve manje strpljenja ima za njegovu ženu. Čak je odlučila da dođe u Srbiju kako bi bila bliže svom dragom, što je njemu zasmetalo jer je znao da će njegova supruga saznati za njihovu vezu.. Napravila mu je problem jer sada mu žena ne daje razvod sve dok on ne pristane da joj prepiše luksuzan stan.

Drugari, to bi bilo sve za danas. Čitamo se i sledeće srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track