Najnovije vesti

ŽIKA NIKOLIĆ U VENECIJI ILI ZADRUZI? Poznati voditelj pred novu sezonu Žikine šarenice doprineo izgradnji najimpresivnijeg rijalitija!
Foto: Promo

UČESTVOVAO

ŽIKA NIKOLIĆ U VENECIJI ILI ZADRUZI? Poznati voditelj pred novu sezonu Žikine šarenice doprineo izgradnji najimpresivnijeg rijalitija!

Stars

Karavan emisije "Žikina šarenica" posle kraće letnje pauze ponovo kreće na put, a autor i voditelj Živorad Žika Nikolić odmor je iskoristio da obiđe "Kraljicu Jadrana", romantičnu Veneciju u Italiji, gde je u vožnji gondolom ispod Mosta uzdaha i po Grand kanalu, crpeo snagu i energiju za novu sezonu, ali i svojim iskustvom i savetima sa terena doprineo izgradnji "Zadruge", u poznatom venecijanskom stilu.

 

Žika će se uživo uključiti iz Leskovca i to sa tradicionalne 29. "Roštiljijade", koja je izuzetno posećena i na kojoj svake večeri nastupaju brojni pevači.

 

U nedelju se karavan "Žikine šarenice" seli u Vranje, gde će gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković, govoriti o bogatoj prošlosti ovog grada, ali i planovima za budući razvoj. Pored KUD "Mladost" i KUD "Vrelac", koji će izvesti splet vranjanskih igara, najbolji čuvar izvorne vranjske pesme, Čeda Marković, će izvesti neke od tradicionalnih pesama koje krase njegovu dugogodišnju karijeru.

 

Atmosferu starog Vranja, onog kakvo je bilo u vreme Vranjanca Bore Stankovića, jednog od najznačajnijih srpskih pisaca, dočaraće glumac Dragan Stanković. Leskovčane i Vranjance pozivamo da se pridruže Žiki Nikoliću u svojim gradovima.

 

foto: Promo

Kurir.rs, Foto: Promo

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...