Najnovije vesti

JELENA JE ZNALA DA JE IVAN PRAVI ČOVEK ZA NJU ČIM GA JE UPOZNALA: Pevačica priznala čime ju je glumac osvojio pored toga što je PRAVI DASA!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORENO O BRAKU

JELENA JE ZNALA DA JE IVAN PRAVI ČOVEK ZA NJU ČIM GA JE UPOZNALA: Pevačica priznala čime ju je glumac osvojio pored toga što je PRAVI DASA!

Stars

Jelena Tomašević kaže da je onog trenutka kada je upoznala Ivana znala da je on pravi čovek za nju i otkriva preko čega nikada ne bi prešla i kako je ćerka Nina upotpunila njihov život.

Ona ističe da su proveli jedno uzbudljivo porodično leto.

- Imali smo veoma uzbudljivo leto, putovali, pomalo radili, svuda vodili Ninu sa sobom. Pred naš put na Krim izrazila je želju da malo ode kod baka i deka. Po povratku iz Sevastopolja, pridružili smo joj se u Kragujevcu i u Užicu.

foto: Aleksandar Jovanović

Koliko je bilo teško očuvati brak, s obzirom na to da ste oboje javne ličnosti i da su vam paparaci stalno za petama?

- S vremenom je sve došlo na svoje. Novinari poštuju našu želju da sačuvamo privatnost i da ne možemo baš sve da delimo sa javnošću, a mi poštujemo novinare, sarađujući sa njima i deleći uzbudljive delove našeg posla i života.

Vaš brak svima deluje idealno, ali pošto ne postoje savršeni brakovi, šta je to oko čega se vas dvoje raspravljate? Šta jedno drugom zamerate?

- U svakom odnosu, bilo poslovnom, bilo prijateljskom, a naročito ljubavnom, bitno je da su partneri kompatibilni. Ivan i ja se odlično slažemo i imamo savršenu komunikaciju, a pošto oboje volimo da razgovaramo, nikada nam nije dosadno i dolazimo do sjajnih ideja i rešenja, bilo da je reč o našem poslu ili o našem privatnom životu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Da li si na počeku veze znala da je on pravi? Čime te je Ivan privukao, a šta je to što te je zadržalo sve ove godine uz njega?

- Privukla me je njegova duhovnost, talenat i čestitost. A kad se na sve to doda i da je odličan dasa, onda sam znala da je to ono pravo.

Da li je Nina svesna da su joj roditelji poznate ličnosti i čija joj je karijere bliskija? Šta kaže kada vas gleda na sceni?

- Ovog leta je Nina najviše putovala sa mnom i Ivanom na više mojih koncerata, bila je sa Ivanom u publici, a i pre koncerta iza bine, pa je videla kako izgleda priprema nastupa, razgovarala je s muzičarima, s decom koja su prilazila da se slikaju sa mnom. Sve joj je to bilo zabavno i uzbudljivo, ali zasad nije izrazila želju da izađe na scenu.

Preko čega nikada ne bi prešla u braku?

- Partner nam je dat na duhovno sazrevanje, što je najveća svrha braka. U ljubav treba ulagati, negovati je, umnožavati je. Kada je temelj odnosa ljubav, onda se sve može rešiti.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...