SNEŽANA STOJKOVIĆ NAPRAVILA ROĐENDANSKU ŽURKU: Karleuša slavila sa Piksijevom ženom! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

GALA

SNEŽANA STOJKOVIĆ NAPRAVILA ROĐENDANSKU ŽURKU: Karleuša slavila sa Piksijevom ženom! (FOTO)

Stars -

Supruga Dragana Stojkovića Piksija, Snežana Stojković, proslavila je u petak rođendan, a osim porodice, slavlju su prisustvovali i Jelena Karleuša i Duško Tošić.

foto: Privatna Arhiva

Žena našeg proslavljenog fudbalera gala proslavu organizovala je u kineskom gradu Guangdžouu, gde je Piksi trenutno angažovan kao trener prvoligaša istoimenog fudbalskog kluba, u kome je Tošić postao zvezda prelaznog roka. Iako ne voli da priča o svojim godinama, gospođa Stojković nedavno je otkrila da se sa njima odlično nosi.

foto: Privatna Arhiva

- Ne krijem godine i nisam opterećena njima jer smatram da je najvažnije kako se osećate, ali takođe mislim da kada žena pređe tridesetu, postaje neukusno da je pitate za godine - rekla je ona svojevremeno.

Rođendanskom slavlju su, osim porodice - supruga, ćerki Anje i Andree, sina Marka, zeta Iga Valentea i unuke, prisustvovali i Karleuša i njen suprug sa naslednicama Atinom i Nikom, koje se nisu odvajale od tate, što i ne čudi s obzirom na to da se uskoro zbog školskih obaveza vraćaju u Srbiju i da ga neće videti neko vreme.

Happy Birthday Mother Dearest ❤️

A post shared by Anja Valente (@anja) on

Fotografiju sa rođendanske žurke na kojoj svi poziraju pored torte na društvenim mrežama podelila je ćerka fudbalske legende Anja Valente. Ponosna naslednica mami je ovom objavom i javno poželela sve najlepše i napisala emotivnu poruku: - Srećan rođendan najdražoj majci. Dok je gospođa Stojković blistala u elegantnoj haljini bez ramena, njena prijateljica Jelena plenila je u crnoj dekoltiranoj haljini i sa moskovljankom na glavi.

Little black dress ???‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Inače, otkako je Tošić potpisao ugovor za fudbalski klub Guangdžou RF i preselio se u Kinu, gde mu je upravo Piksi trener, on i Jelena aktivno su počeli da se druže sa Stojkovićima. Nedavno su Dragan i Snežana prisustvovali rođendanskoj proslavi pop dive, čime se JK pohvalila na društvenim mrežama.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track