Najnovije vesti

SADA IMAM VELIKU ULOGU U ŽIVOTU: Rasta objavio da se ONA porodila, a emotivna poruka će vas dirnuti pravo u SRCE! (FOTO)
Foto: Printscreen/TV Pink

LEPE VESTI

SADA IMAM VELIKU ULOGU U ŽIVOTU: Rasta objavio da se ONA porodila, a emotivna poruka će vas dirnuti pravo u SRCE! (FOTO)

Stars

Stefan Đurić Rasta danas je postao ujak dečaka kome su srećni roditelji dali ime Luka.

 

On je srećne vesti objavio na svom Instagram profilu a pratioci su mu oduševljeno čestitali. Reperova ćerkica Tara, koju je njegova supruga Ana Nikolić na svet donela 3. avgusta prošle godine, sada će imati dva brata, što Đurića posebno raduje.

 

"Moja sestra, najveći borac, ratnik, genije. I najveći čovek pre svega, postala je majka. Moja Jelena. Na svet je donela Luku.Postao sam ujak. Moj ujak bio je važna figura u mom odrastanju. Zato imam veliku i odgovornu ulogu. Tara sada ima dva brata i to je naše i njeno najveće bogatstvo i sigurnost, a pre svega prava ljubav", napisao je Rasta uz fotografiju svoje sestre na koju je preponosan.

 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Reper je dobio još jednu važnu ulogu u životu, ulogu ujaka, a kako je naglasio, njemu je ujak u životu predstavljao značajnu figuru, pa nema sumnje da će se potruditi da sestrinom nasledniku bude dobar primer i veliki oslonac.

 

Kurir.rs, Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...