KRIMI LJUBAVI SRPSKE ESTRADE: Ove 4 pevačice ludele su za opasnim momcima Beograda! Samo se jedna veza nije ZAVRŠILA TRAGIČNO
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Fatalno

KRIMI LJUBAVI SRPSKE ESTRADE: Ove 4 pevačice ludele su za opasnim momcima Beograda! Samo se jedna veza nije ZAVRŠILA TRAGIČNO

Stars -

O detaljima iz romansi poznatih pevačica sa opasnim momcima i danas se priča!

Jelena Karleuša bila je u vezi sa Zoranom Davidovićem Ćandom. Ubijen je u povratku iz Novog Sada sa sahrane jednog druga. Iako je Jelena htela da ide sa momkom na tu sahranu, on joj nije dozvolio. Njih dvoje su pred njegovo ubistvo najavljivali i mogućnost skorog venčanja.

foto: Damir Dervišagić

Ana Nikolić bila je šest godina vezi sa Rodoljubom Radulovićem, poznatijem kao Miša Banana. Pričalo se da je u njenu karijeru uložio 100.000 evra, kao i da je pesmu "Mišo moj" Ana posvetila upravo njemu.

foto: Printscreen

Dara Bubamara čekala je Lazara Dugalića Lakija da izađe iz zatvora kako bi nastavili svoju ljubav. Laki je svojevremeno bio uhapšen zbog umešanosti u poslove nemačke i austrijske auto-mafije.

foto: Printscreen/Instagram

Goca Božinovska bila je u braku sa poznatim Surčincem Zoranom Šijanom. U zajednici su proveli 8 godina i dobili dvoje dece. Šuškalo se da je Šijan "iskeširao" 30.000 maraka da bi Goca snimila ploču "Okovi". Potom je Šijan shvatio je da zaljubljen u 15 godina mlađu ženu. Mesec dana pre nego što će Šijan biti ubijen, Goca je rekla da je on prema njoj tada bio bolji nego kada su živeli zajedno.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track