PONOSAN

RODILA MU JE TROJE DECE, PUTUJE PO SVETU I PRAVA JE BOMBA: Ana je žena našeg pevača i nikad se ne pojavljuje s njim u JAVNOSTI, evo i zašto (VIDEO)

Stars -

Pevač Predrag Jovanović, na estradi poznatiji kao Peđa Blizanac, svojevremeno je sa rođenim bratom Nenadom bio član benda "Blizanci", međutim nakon nekoliko godina posvetili su se samostalnim karijerama. Osim na poslovnom, Peđa je ispunjen i na privatnom planu i godinama je u skladnom braku sa suprugom Anom.

? @anajovanovic1

Објава коју дели Pedja Jovanovic (@pedjajovanovic_official) дана

Peđa se 2012. godine pridružio Leksington bendu, za koji sada svira klavijature, a najveću podršku pruža mu upravo supruga Ana.

Ana i Peđa godinama su u harmoničnom braku i imaju troje dece - dva sina i ćerku. Popularnom pevaču mnogi zavide, budući da je njegova lepša polovina izuzetno atraktivnog izgleda, a gde god se pojavi privlači poglede okoline. Ipak, uprkos tome Ana Jovanović ne voli da se eksponira u javnosti, te se gotovo nikada ne pojavljuje sa mužem na javnim događajima.

?? ? @knossosbeach

Објава коју дели ?Ana Jovanovic? (@anajovanovic1) дана

Zanimljivo je da i Peđin brat blizanac tađe ima troje dece, kao i atraktivnu suprugu Jovanu koja fizički neodoljivo podseća na Anu.

Ova zgodna brineta bavi se kreiranjem kupaćih kostima.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track