IMAO JE SEKS SA STANIJOM U RIJALITIJU: Posle raskida potpuno nestao, ODUZELI MU KUĆU, zaljubio se u NJU, a nećete verovati čime se bavi (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

RIJALITI LJUBAV

IMAO JE SEKS SA STANIJOM U RIJALITIJU: Posle raskida potpuno nestao, ODUZELI MU KUĆU, zaljubio se u NJU, a nećete verovati čime se bavi (FOTO)

Stars -

Filip Panajotović prvo je bio maneken, a potom postao popularan po učešću u rijaliti programu “Farma 4”.

Nakon nekoliko meseci boravka u izolaciji Stanija Dobrojević i Filip Panajotović uplovili su u ljubavnu vezu koja je bila propraćena brojnim skandalima. Oni su tokom boravka na "Farmi" pred kamerama otvoreno i bez blama razmenjivali nežnosti i vodili ljubav.

Posle “Farme” zabavljali su se još nekoliko meseci i prekinuli ljubav koja je ukupno trajala pola godine.

foto: Printscreen/Instagram

Stanija je potom nastavila da se bavi javnim poslom, dok Filip više nije hteo da bude na naslovnim stranama. Posvetio se obrazovanju i završio fakultet, a prošle godine je završio i master studije marketinga i trgovine. Znanje je iskoristio kako bi ga pretočio u privatni biznis i otvorio fabriku za proizvodnju čokoladnog krema i slatkiša.

foto: Printscreen/Instagram

Ljubav sa Stanijom brzo je zaboravio i uplovio u ljubavnu vezu sa devojkom koja je nepoznata.

Bivši dečko Stanije Dobrojević ostao je u međuvremenu bez krova nad glavom. Kako je Kurir pisao, u oktobru prošle godine jedna banka iz Beograda oduzela je manekenovu porodičnu kuću i mlekaru u Pančevu.

foto: Printskrin Youtube

Panajotovići su pre nekoliko godina, kako bi dobili kredit, založili imovinu, na koju je bila aktivirana hipoteka, pa su zbog neplaćanja mesečnih rata izgubili pravo na vlasništvo.

foto: Printscreen/Instagram

Pozvali smo manekena za komentar i on je bio nedostupan, ali njegova baka Sretenka potvrdila je naša saznanja.

"Tačno je sve, znate i sami, nemam ja šta da dodajem. Ima tu velikih komplikacija, ima svega", rekla je majka Filipovog oca.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja