ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ IZGLEDA KAO MILION DOLARA, A OTKRILA JE ZBOG ČEGA: Cecina ćerka je odustala od ovih životnih navika!
Foto: Printscreen/Instagram

SVE OBJASNILA

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ IZGLEDA KAO MILION DOLARA, A OTKRILA JE ZBOG ČEGA: Cecina ćerka je odustala od ovih životnih navika!

Stars -

Anastasija Ražnatović je svojim fanovima otkrila da redovno trenira i zdravo se hrani.

Cecina ćerka smatra da svi treba da vode računa o sebi, pa iako voli zdravu hranu, veliki je gurman.

"Treba uvek voditi računa o sebi, trenirati zbog zdravlja, pre svega, a posle zbog izgleda. Uvek vodim računa o zdravlju i izgledu, tako da sam zato i tu", objasnila je Anastasija koja je posetila trenera i dodala:

"Veliki sam gurman, ali se trudim da se zdravo hranim i da jedem neku normalnu, zdravu hranu. Mada, jako volim da jedem i hranu koja goji, ali izbegavam. Smanjila sam dosta i izlaske, imam baš dosta obaveza i iskreno, nemam toliko vremena da izlazim u grad. Promenila sam i način života, ranije ustajem, da bih sve uspela da postignem u jednom danu."

Nedavno je Anastasija izdala svoju prvu pesmu, pa je objasnila da li je očekivala da će postići veliki uspeh.

"U jednu ruku jesam očekivala, zato što sam toliko dugo tražila tu pesmu. Znala sam da je kvalitetna, da će sigurno dobro proći, jer verujem u svoj muzički ukus. Hvala Bogu - prošlo je, ali prošlo je i bolje nego što sam očekivala", objasnila je Anastasija u emisiji "Ekskluzivno".

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track