KIJA NA SEJŠELE OTPUTOVALA ZAVIJENA U CRNO: Želim da zaboravim sve šta se ovde događa (VIDEO)
Foto: Ana Paunković

Adio

KIJA NA SEJŠELE OTPUTOVALA ZAVIJENA U CRNO: Želim da zaboravim sve šta se ovde događa (VIDEO)

Stars -

Kristina Kija Kockar u utorak uveče otputovala je na Sejšele. Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" došla je ozbiljna i pod stresom.

Kako nam je rekla, u takvom je stanju jer je njenoj najboljoj rijaliti prijateljici Ani Korać tog dana preminuo otac. Bez osmeha na licu, u crnoj haljini, bivša stjuardesa je u razgovoru za Kurir neposredno pred poletanje poručila da nema nameru da se vraća u Srbiju ako se na egzotičnoj destinaciji bude zaljubila do ušiju.

foto: Ana Paunković

- Ma, ovde više ništa nema smisla. Eto, na put sam krenula tužna i zavijena u crno. U mislima mi je non-stop moja Ana i njena porodica. Zašto je život tako surov?! Njen tata je bio divan čovek, vedrog duha. Misli mi ne daju mira i uopšte mi se ne putuje jer će moja prijateljica da sahrani oca, a ja idem da se odmaram. Kako da budem mirna i spokojna kada se dešavaju samo ružne stvari? I ja sam preživela porodičnu tragediju, znam kako je kada izgubiš oca, ali ja za njega nisam bila toliko vezana kao Ana za svog. U tome je razlika i zato mi je još teže zbog nje - priča Kija.

Ipak, na tren smo uspeli da joj skrenemo misli na vedrije teme, pa smo se odmah "preselili" na egzotične Sejšele.

foto: Ana Paunković

- Da, biće mi lepo. Idem sa drugaricom, a ako mi se dogodi da upoznam nekog muškarca i da se zaljubim, verujte, neću se ni vraćati u Srbiju. Budite sigurni da to i želim. Ponela sam garderobe koliko mi je potrebno za prvo vreme, a posle ću se snaći. Odlično sam radila od izlaska iz rijalitija i zaslužila sam da živim i da uživam, a u Srbiji je to nemoguće. Tako mi je potrebno da se sklonim od svega i da na trenutak zaboravim na sve šta se ovde događa - poručuje Kockareva.

Interesovalo nas je i da li će na dalekim Sejšelima da prati "Zadrugu" koja ju je proslavila. - Imaću pametnija posla - rekla je Kija aludirajući na to da će joj se dogoditi ljubav koju priželjkuje nakon razvoda od Slobodana Radanovića.

foto: Ana Paunković

LJILJANA STANIŠIĆ

Besna na bivšeg Sloba me nervira

Kija kaže da se pred put čula a bivšim mužem Slobom i da je odmah iznervirao. - Nas dvoje se ne čujemo tako često, ali, eto, čuli smo se pred moj polazak i odmah me je iznervirao. Taj čovek što može da me izvede iz takta, ne može niko. Kada se vratim, treba zajedno da nastupamo i on odmah pravi probleme oko toga. S njim ne možeš ništa da se dogovoriš - požalila se Kija.

Luna ne prestaje da priča o Radanoviću Njega je blam što je bio sa mnom

Luna Đogani požalila se Mirku Gavriću i Zlati Đurković na bivšeg dečka Slobu. - Njega je blam što je bio sa mnom. Ja sam samo jedna histerična devojka, ja sam njemu upropastila život, mene bi trebalo spaliti na lomači i on je izgubio jednu divnu ženu zbog mene. On više nema potrebu da priča o meni, ja sam samo jedna stanica njemu. Ja ovde već 11 dana plačem i pričam o njemu kao o bogu - kidala se Luna i dodala: - Barem odglumi šmekera i reci nešto lepo o meni. Ne mogu da verujem, on se mene stidi i to me mnogo boli. Svima sam pokazala da ga volim. Iskrena sam, i pored svega što mi je uradio, ja ga poštujem - kroz suze je reka Đoganijeva.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja