EMINA JAHOVIĆ JE PRIZNALA DA JE OPERISALA SAMO NOS! Šokirala je celi region fotkom od pre 12 godina, a tek kako je sve OBJASNILA! HIT (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ISKRENO SE NAŠALILA

EMINA JAHOVIĆ JE PRIZNALA DA JE OPERISALA SAMO NOS! Šokirala je celi region fotkom od pre 12 godina, a tek kako je sve OBJASNILA! HIT (FOTO)

Stars -

Pevačica Emina Jahović, koja živi i radi u Turskoj i posle razvoda od Mustafe Sandala s kojim ima dva sina, objavila je na Instagramu fotografiju i malo se našalila na svoj račun.

Naime, sada je objavila fotografiju iz mlađih dana, a sve je iznenadio Eminin komentar: "Nino i ja u Njujorku pre 12 godina. Pre moje operacije nosa i njegovog mršavljenja".

Emina nikada nije krila da je uradila operaciju nosa, ali je to uradila ne zbog izgleda, već zbog devijacije i problema koje je imala.

Podsetimo, poslednjih dana je pevačica iz Novog Pazara veoma zanimljiva turskim medijima, budići da su objavili da je u vezi sa multimilionerom Sadetinom Saranom. Čak se Saranom našalio sa medijima objavivši fotografiju sa Eminom, a potom je i izbrisao sa svog Instagram naloga.

https://www.kurir.rs/stars/3124077/decko-emine-jahovic-je-multimilioner-a-sad-je-okacio-prvu-fotku-s-njom-ono-sto-je-napisao-ispod-sve-je-sokiralo-a-onda-je-uradio-jos-nesto-gore-foto

Kurir.rs/Foto Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track