ONA JE ĆERKA BALKANSKE ZVEZDE, BRAT JOJ JE IMAO 3 NOKAUTA U RINGU: A Anastasija sad otkriva sve šta se dešava iza zidina vile na DEDINJU i u kakvim je stvarno odnosima sa Veljkom (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO O SVEMU

ONA JE ĆERKA BALKANSKE ZVEZDE, BRAT JOJ JE IMAO 3 NOKAUTA U RINGU: A Anastasija sad otkriva sve šta se dešava iza zidina vile na DEDINJU i u kakvim je stvarno odnosima sa Veljkom (VIDEO)

Stars -

Anastasija Ražnatović veliku podršku i savete dobija od mame Svetlane - Cece Ražnatović, a otkriva da se brat Veljko uvek prema njoj zaštitnički ponaša.

Otkako je zakoračila u svet muzike, naslednica folk zvezde Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović imala je veliku podršku cele porodice. Na pitanje da li se nekada dešava da je majka iznervira, Anastasija kaže:

"Ne. Stvarno se lepo slažemo. Pričamo o svemu kao najbolje drugarice. Čak i kada dođe do nekog neslaganja u mišljenjima, sednemo, popričamo i lepo sve rešimo. Nikada nije došlo do situacije da me baš iznervira".

S druge strane, situacija sa bratom Veljkom je malo drugačija.

"Brat me je više puta iznervirao. Kada smo bili mlađi, to se baš često dešavalo jer je on stariji brat pa se zaštitnički ponašao prema meni. Sada, kako smo stariji i zreliji te naše dečje čarke nekako nestaju, pa se sada super slažemo", istakla je Anastasija.

Anastasija priznaje da se dešava da je mama kritikuje.

"Kao i svaka majka, tako i moja. Desi se da se i ne složimo oko nečega, no u većini slučajeva imamo isto mišljenje. Muzički ukusi su nam jako slični, sviđaju nam se iste stvari, a slični su nam i stavovi i pogledi na svet. Ona me je vaspitala tako, pa se i ne razlikujemo baš mnogo", priznaje lepa pevačica.

Majka i ćerka uvek nađu zajednički jezik, pa se dešava da, iako je mlađa, Anastasija često da savet Ceci.

"To se najčešće dešava kada je moda u pitanju, pa se mama sprema za neko gradsko dešavanje ili izlazak. Ona veruje u moj ukus", ističe Anastasija, koja za sebe priznaje da je veliki perfekcionista, kako privatno tako i sada u poslu.

"Kada nešto radim volim da je to sve do kraja ispraćeno i da dam sve od sebe", istakla je Anastasija.

foto: Dragana Udovičić

Kako kaže, ranije je imala tremu kada bi trebalo da se pojavi u javnosti, ali sada se situacija menja.

"Kada sam bila mlađa, dešavalo mi se da imam tremu pred javne nastupe ili pred priredbe koje smo imali u školi, međutim, kako se sada bavim ovim poslom, mesta za tremu nema. Polako se opuštam i mislim da će sve biti dobro", iskrena je mlada Ražnatovićeva.

Njena prva pesma „Savršen par” i dalje je jedna od najslušanijih numera u regionu, a Anastasija kaže da će, kada je muzika u pitanju, nastaviti u tom pravcu.

"Neću bežati od onog s čim sam započela karijeru. I sledeća pesma će biti u tom fazonu. Svakako mi je drago što je pesma tako dobro prošla kod publike. Svi komentari su bili pozitivni. Divno se osećam", priznaje ona.

Ne mogu bez telefona

"Kao i svako žensko, ni ja ne mogu bez telefona. Telefon mi je jedino što mi je potrebno. Šminka ne, jer me šminka najbolji šminker", rekla je Anastasija.

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track