SEKA JE JAKOVA ČEKALA 5 GODINA, A ONDA JE STIGAO BLAGOSLOV: Sekin sin danas slavi drugi rođendan, a reči koje mu je uputila RAZNEŽIĆE sva srca (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PEVAČICINA RADOST I SREĆA

SEKA JE JAKOVA ČEKALA 5 GODINA, A ONDA JE STIGAO BLAGOSLOV: Sekin sin danas slavi drugi rođendan, a reči koje mu je uputila RAZNEŽIĆE sva srca (FOTO)

Stars -

Sin Seke Aleksić Jakov napunio je dve godine, a pevačica je dirljivim rečima čestitala rođendan.

"Bogu hvala na nagradi koju nam je poslao... Serafime naš najdraži", napisala je Seka i rasplakala fanove, koji su malom Jakovu čestitali rođendan i poželi mu zdravlja i sreće u životu.

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Seka se porodila prirodnim putem u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a jakov je bio težak 3,120 kg i dugačak je 48 centimetara, a dobio je ocenu 10!

Pevačica i njen suprug su pet godina pre toga pokušavali da se ostvare kao roditelji, a kada je saznala da je u drugom stanju, Seka je bila ushićena i zahvala Bogu na blagoslovu. "Ovo jeste blagoslov, samim tim zato što je Bog rekao: Evo ovog momenta da ću ja biti trudna. Što se mene i mog supruga tiče mi smo to želeli još pre pet godina, ali prosto, shvatila sam kroz taj neki duhovni život da su ovozemaljske stvari trenutne i da sa njima čovek ne može toliko da se zadovolji. Sa druge strane treba nekako gledati da čovek duhovno smireno živi, odatle potiče ljubav, odatle potiče radost. Kada biste možda i bili ljubomorni na nekoga onda shvatite da je potpuno nebulozno i da nema potrebe za tim, jer ako neko nešto drugo ima, a vi to nemate, možda on nema nešto što vi imate. Ja sam to nekako lepo ukomponovala sve i zaista smatram da je ovo dar božji i jesmo čekali pet godina. Mislim, nismo mi čekali, mi smo želeli svih tih pet godina da se to desi i ja nikada nisam izgubila nadu i znala sam prosto da Bog ne da, kao i da postoji razlog za to. Možda me je eto svih ovih godina Bog čuvao od nečega veoma lošeg, čemu bi me možda ta trudnoća u prethodnih pet godina izložila”, rekla je tada Seka.

❤️

Објава коју дели Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) дана

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja