ABRONOŠA: Maskirani krije sina, ali mu daje pare

Usred srede

ABRONOŠA: Maskirani krije sina, ali mu daje pare

Stars -

Dragi moji, opet vam se javljam, kao i svake srede. Prethodnih dana sam dosta toga novog saznala za vas, pa sam jedva čekala da vam ponovo pišem.

Prva priča ove nedelje tiče se jednog našeg folkera, zvaćemo ga Maskirani, kojem već popularnost prolazi, ali se, srećom, na vreme materijalno obezbedio. Već je u zrelim godinama, a voli da se hvali kako je zaveo dosta mlađu suprugu. Sa njom je desetak godina, a imaju i dete. Međutim, malo ko zna da je taj naš proslavljeni pevač mnogo godina ranije živeo u vanbračnoj zajednici sa jednom devojkom. Tada je on bio na početku karijere, a kako bi ga dete, kako je tada mislio, samo omelo u cilju da postane zvezda, on se nije pretrgao kad je njegovo odgajanje u pitanju. Odsustvo je slavni tata koliko-toliko nadoknađivao novcem, ali nikada se nije zbližio sa sinom. Ipak, iver ne pada daleko od klade, te i sin voli da peva, ali i da popije, pa i da se drogira. Maskirani ga tu i tamo finansira, ali ne želi da mu pomogne da se vine među zvezde. Možda i bi, kad bi verovao u njegov talenat, ali i karakter...

Druga ličnost o kojoj vam pišem jeste naša poznata manekenka, zvaćemo je Zvončica, koju su oduvek privlačili sportisti, ali samo oni bogati. Ona je poznata po vezama sa javnim ličnostima, a da joj se to isplatilo, govori i činjenica da su je naši mediji veličali upravo kada je bila u šemama sa popularnim facama. Zvončica je uporedo gradila karijeru i u inostranstvu, i stalno se hvalila svojim uspesima. Upućeni kažu da i jeste uspešna, ali u najstarijem zanatu. Progurala se i na Bliski istok, gde je jedna od najtraženijih u katalozima za elitnu prostituciju. Kako joj posao ide odlično, nemilice troši na krpice i putovanja, ali već razmišlja i kako će da se obezbedi na duže staze, pa razgleda stanove po Beogradu. A kad se skući, onda će da se prestavlja kao imućna mlada dama koja je sve sama stekla, pa će se baciti u lov na nekog bogatog mladoženju, jer joj je, kao i svakoj njenoj koleginici, cilj da se uda i da bleji do kraja života.

Dragi moji, to bi bilo sve za ovu sredu, a do naredne odoh da lovim nove abrove jer ja nikada ne mirujem. Ljubim vas.

Kurir. rs / Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track