UMESTO GODIŠNJICE BRAKA, NATA DANAS JEDVA I ROĐENDAN SLAVI! PEVAČICINA POTRESNA PORUKA UZDRMALA JAVNOST: Ne mogu, treba mi još vremena... (FOTO, VIDEO)
Foto: Dado Đilas

EMOTIVNO

UMESTO GODIŠNJICE BRAKA, NATA DANAS JEDVA I ROĐENDAN SLAVI! PEVAČICINA POTRESNA PORUKA UZDRMALA JAVNOST: Ne mogu, treba mi još vremena... (FOTO, VIDEO)

Stars -

Novosadska Barbika Nataša Bekvalac danas puni 38, ali umesto duplog slavlja jedva izdržava i to jedno. Naime, protekle godine u ovo vreme, izgovorila je po treći put sudnonosno "da", nestrpljivo išekujući lepote koje tek dolaze. Još se u tom trenutku nije rodila njena druga ćerka Katja, a kako se činilo bajci s Lukom Lazukićem nije bilo kraja. "Meni je danas 38.rođendan... Emocije su mi toliko pomešane danas... Želim da vam se zahvalim na predivnim porukama, na ljubavi koju svakodnevno od vas osećam... Rekla sam da će danas izaći pesma koja mi je pored moje porodice i vas život... Nisam mogla danas... Sve sam otkazala... i emisiju i premijeru... sve... treba mi još koji dan, treba mi još vremena... nije sve kao što izgleda... nisam ni ja kao što izgledam... volim vas i izvinite... ako ništa drugo, rođendan mi je danas pa mi danas oprostite. Voli vas mala plava", poručila je ona i rasplakala fanove koju su je obasipali lepim rođendanskim željama.

Sestra Kristina i ostatak porodice svakako su joj najveća podrška.

"Nale moja... Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe...Zakoračis jača, lepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađes svoju sreću i mir začvek...ili nemi. Toliko lepih stvari smo doživele zajedno i ružnih, ali zajedno. Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja... Žlim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržeće) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj zivot sa osmehom i radošću, da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, Želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš... Imam još dosta želja za tebe. Ali sam se malo sada vec umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu! Voli te tvoja Kika! Srećan rođos!", napisala je Kristina svojoj sestri dirljivu čestitku.

Podsetimo, Nataša i Luka venčali su se protekle godine na Ibici.

Ćerka Katja došla je na svet u februaru tekuće godine. Sredinom aprila u ranim jutarnjim časovima Nataša je primljena u Urgentni centar, nakon porodične drame zbog koje se supružnici danas viđaju samo na sudu.

(Kurir.rs/Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track