SVEDOČILA KUĆNA POMOĆNICA SAŠE POPOVIĆA: A svoj iskaz je dao i pevač zbog čije GREŠKE su lopovi došli do LAKOG PLENA
Foto: Dragana Udovičić

NASTAVAK SUĐENJA

SVEDOČILA KUĆNA POMOĆNICA SAŠE POPOVIĆA: A svoj iskaz je dao i pevač zbog čije GREŠKE su lopovi došli do LAKOG PLENA

Stars -

U nastavku istrage protiv Vojislava Stojčića, sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, osumnjičenom da je u martu ove godine opljačkao porodičnu kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića, danas su svedočila Popovićeva kućna pomoćnica i prijatelj, pevač Dejan Ćirković Ćira, koji je u to vreme bio u gostima kod Popovića.

Oni su ispitani u Trećem osnovnom tužilaštvu povodom njihovog boravka u kući na dan pljačke. Za ponedeljak je zakazano saslušanje Popovićeve punoletne dece.

foto: Dragana Udovičić, Printscreen

Ćira je, kako je Kurir ranije pisao, napravio kobnu grešku zbog čega je vila direktora Granda bila laka meta.

"Ja sam otišao u Opatiju, Suzana na snimanje emisije kod Lee Kiš, a deca na rođendan. U gostima su nam bili prijatelji iz Nemačke, Dejan Ćirković sa porodicom, ali su i oni te večeri otišli na koncert Saše Matića. Mislili su da su deca tu u kući i vrata su ostala otključana", ispričao je, kako nezvanično saznajemo, na saslušanju direktor "Granda".

foto: Printscreen

Popović i njegova supruga Suzana svedočili su početkom septembra povodom sumnji da je Stojčić iz njihove kuće odneo nakit i satove vredne oko 100.000 evra.

Vlasnik Granda je u međuvremenu tužilaštvo dostavio specifikaciju ukradenih satova sa odštetnim zahtevom od 142.000 evra. Tim povodom tužilaštvo će naložiti komisiono veštačenje vrednosti satova.

Stojčić je uhapšen 16. avgusta od kada se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan.

On je na saslušanju negirao pljačku kod Popovića i tužiocu ispričao da mu je "sve namestila policija zbog oca" i da su mu dokazi podmetnuti.

Međutim, Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv njega kojom ga tereti za krivično delo teška krađa, za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora.

Kurir.rs/Tanjug/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track