NE OSEĆAM SE BAŠ NAJBOLJE, TREBA MI JOŠ VREMENA: Mirko Gavrić se oglasio posle SKANDALA i zamoli da mu niko ne dira samo jedno (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

TRAŽI MIR

NE OSEĆAM SE BAŠ NAJBOLJE, TREBA MI JOŠ VREMENA: Mirko Gavrić se oglasio posle SKANDALA i zamoli da mu niko ne dira samo jedno (FOTO)

Stars -

Mirko Gavrić je svojom voljom napustio Zadrugu 2 i sad će morati produkciji da plati 50.000 evra, a te pare je, kako je rekao pre nego što je ušao u rijaliti već spremio.

Gavrić se, posle izlaska iz Zadruge, ne pojavljuje u javnosti. Objavio je prvo fotografiju sa svojom suprugom bez koje nije mogao, a danas je odlučio da se svima obrati i poruči da još nije spreman da priča šta se sve dešavalo i zašto je napustio Imaginarijum.

"Zamolio bih sve predstavnike medija da imaju strpljenja. Ne osećam se najbolje i treba mi vremena da se vratim sebi. Nemojte mi dolaziti pred vrata, besomučno zvoniti i uznemiravati moju suprugu i mene. Imajte razumevanja! Ljudi smo! Hvala", napisao je Mirko na Instagramu.

foto: Pritnscreen /Instagram

Podsetimo, Gavrić je posle svađe sa Miljanom Kulić zatražio da potpiše papire da će platiti 50.000 evra koliko mu piše u ugovoru da mora da plati ako na svoj zahtev izađe iz rijalitija.

foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja