NAJTEŽE MU PADA KADA MORA DA BUDE U 4 ZIDA: Poznat je po svom terenskom radu, ali o OVIM životnim navikama Jovan Memedović NIKADA nije govorio!
Foto: Printscreen You Tube

priznanje

NAJTEŽE MU PADA KADA MORA DA BUDE U 4 ZIDA: Poznat je po svom terenskom radu, ali o OVIM životnim navikama Jovan Memedović NIKADA nije govorio!

Stars -

Iako uživa u novinarskom pozivu, poznati voditelj RTS-a Jovan Memedović, objašnjava zašto mu rad u studiju predstavlja opterećenje, da li je imao odricanja u svojoj karijeri i čime bi se bavio da nije ušao u svet novinarstva.

Jovan Memedović više od dve decenije bavi se novinarskim pozivom, a publika je navikla da ga gleda u nekoliko TV formata na RTS-u:

"Ništa mi nije posebno teško. Relaksacija mi je da snimam putujući po nekim nedođijama. Rad u studiju ume da mi bude povremeno opterećenje. Za mene je najteže kad moram da stanem u četiri zida, kamera, mikrofon, reflektori i onda se tu zadržim malo duže. To mi predstavlja problem jer sam suviše dinamičan i suviše okrenut prirodi".

foto: Printscreen You Tube

Iako često putuje zbog emisije i ne drži ga mesto, Memedović je objasnio da li je imao ikakva odricanja u životu zbog mukotrpnih snimanja:

"Ničega se nisam odricao, kako živim tako i snimam. Ali ja ne živim u nekoj raskoši. Živim skromno, u prirodi, tako da kažem. Biciklom idem na posao i nemam problem ni sa parkiranjem", našalio se voditelj.

Memedovićeva autorska emisija već je dobila status kultne emisije, a voditelj je za nju nagrađen više puta.

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen You Tube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track