UPISAO FAKULTET U 69, DAO 8 ISPITA, PEŠKE IŠAO DO LONDONA, OBORIO 2 GINISOVA REKORDA: Supermen iz Užica zapevao pred Breninim mužem i dao obećanje za DIVLJENJE (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIKAD NIJE KASNO

UPISAO FAKULTET U 69, DAO 8 ISPITA, PEŠKE IŠAO DO LONDONA, OBORIO 2 GINISOVA REKORDA: Supermen iz Užica zapevao pred Breninim mužem i dao obećanje za DIVLJENJE (VIDEO)

Stars -

Milovan Milutinović, zvani Supermen (70), iz Užica, nastupio je u emisiji "Nikad nije kasno" i nikoga nije ostavio ravnodušnim, pogotovo muža Lepe Brene bivšeg srpskof tenisera Slobodana Bobu Živojinovića.

"Nisam popio nijednu kafu, nisam zapalio nijednu cigaru, ni popio kap alkohola. Napravio sam svetske, evropske i balkanske prvake u bodibildigu, otišao peške od Užica do Londona, napravio dva Ginisova rekorda...", ispričao je Milutinović.

On je nosilac crnog pojasa u karateu, a nema nijedan dan muzičke škole, a nikada nije pevao ni u jednom bendu.

foto: Pritnscreen

Poznati Supermen je odlučio čak i da u 69. godini upisao fakultet Fizičke kulture DIF.

"Položio sam prijemni, dao sam osam ispita, ostalo mi je Anatomija čoveka, engleski i informatika. Neću da stanem, milim da ću da ga dam u roku, upisaću doktorske studije i nadam da ću u 80. da budem najstari doktor”, otkrio je takmičar.

Supermen je otpevao pesmu "Zlatibore pitaj Taru" i duševio je pre svega Boba Živojinović, koji je bio u žiriju.

"Na osnovu svega što ste rekli o sebi, definitivno vi ste hrabar čovek. S obzirom da imate toliku pauzu pevačku, moram da kažem da se to čuje, ali imate veliku podršku publike u studiju što je odlično jer ipak je publika glas naroda”, rekao je Saša Milošević Mare.

"Meni fali 10 odsto vaše energije da budem onakav kakav sam bio. Za ono što ste uradili, mogu samo da skinem kapu i da kažem svaka čast! Mislim da je vaša najveća pobeda upravo vaša energija i što dišete punim plućima”, izjavio je oduševljeno Boba Živojinović.

Kurir,rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track