KRALJICA VAŠARA IPAK NE ULAZI U ZADRUGU: Vendi malo 1.500 evra nedeljno!
Foto: Damir Dervišagić

Odustala

KRALJICA VAŠARA IPAK NE ULAZI U ZADRUGU: Vendi malo 1.500 evra nedeljno!

Stars -

Vesna Vukelić Vendi ipak neće ući u drugu sezonu "Zadruge" jer se nije složila s tim da njen honorar bude "samo" 1.500 evra nedeljno, saznaje Kurir. Kraljica vašara prvobitno je planirala da se tokom oktobra pridruži ekipi najgledanijeg rijalitija, ali od toga po svemu sudeći nema ništa.

foto: Damir Dervišagić

Kako samo saznali, pre nekoliko dana Vukelićeva je, nezadovoljna novčanom ponudom, odlučila da odustane od učešća u "Zadruzi". - Vendi je još tokom leta dobila ponudu da uđe u drugu sezonu, ali zvaničnih pregovora nije bilo jer je ona odmah rekla da ne može da uđe od prvog dana zbog ranije dogovorenih obaveza. Nipošto nije htela da propusti nastup na Šabačkom vašaru, gde gostuje više od dve decenije, a s druge strane, smatrala je da ona, kao izgrađena ličnost i ime na estradnoj sceni, ne treba da ulazi sa anonimnim ljudima - kaže naš izvor blizak pevačici i nastavlja:

foto: Zorana Jevtić

- Međutim, pre nekoliko dana je u telefonskom razgovoru s producentima saznala da planiraju da joj daju honorar od 1.500 evra i odmah im je rekla da zaborave na nju i da pod tim uslovima neće ući u "Zadrugu". Vendi ima dosta nastupa, nekada i po četiri-pet puta nedeljno, uglavnom po kafanama i vašarima širom zemlje, i ona može da zaradi i više od toga. Ostalo je na tome da produkcija s nadležnima razmotri ima li načina da joj se ponude bolji uslovi, ali, kako stvari stoje, male su šanse. Osim para, drugi problem za Vesnu jesu i učesnici, koji, po njenom mišljenju, nemaju nikakav kredibilitet u narodu, ali bi ona na sebi svojstven način uspela već s tim da se izbori - zaključio je naš sagovornik. Vukelićeva juče nije odgovarala na naše pozive.

I. Ercegovčević/ foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track