KARDAŠIJANOVA TUŽI BIVŠEG TELOHRANITELJA: Kim traži 6,1 milion dolara odštete zbog pljačke! (FOTO)
Foto: Profimedia

OSIGURANJE

KARDAŠIJANOVA TUŽI BIVŠEG TELOHRANITELJA: Kim traži 6,1 milion dolara odštete zbog pljačke! (FOTO)

Stars -

Osiguravajuća kuća "AiG", koja zastupa Kim Kardašijan, tužila je agenciju njenog bivšeg telohranitelja Paskala Duvjea i tražila odštetu od 6,1 milion dolara. Razlog za to je neadekvatna i neprofesionalna briga o starleti tokom njenog boravka u Parizu 2016. godine, kada je opljačkana i vezana.

foto: Youtube screenshot

Zastupnici najpopularnije sestre Kardašijan smatraju da su Duvje i njegova kompanija "Protekt sekjuriti" bili nemarni u svom poslu prilikom obezbeđivanja rezidencije u kojoj je odsela Kim tokom posete Francuskoj. Tačnije, osiguravajuća kuća tvrdi da su telohranitelji bili veoma neprofesionalni i nisu ozbiljno shvatili svoj posao.

foto: Profimedia

Prva stavka tužbe odnosi se na to da je Kim u momentu pljačke bila sama u tom stanu, pa su razbojnici lakše upali. Duvje je u to vreme pratio sestre Kortni i Kendal u noćni klub i nije se adekvatno pobrinuo za Kim, koju su razbojnici vezali i zaključali u kupatilo. Oni su joj tada ukrali veliki broj dragocenosti koje joj je nadoknadila osiguravajuća kuća, a koja sada smatra da je krivac za pljačku agencija za obezbeđenje.

foto: Printscreen/ Instagram

Druga stavka tužbe odnosi se na to što čuvari "Protekt sekjuritija" nisu postavili blokadu na prednjoj kapiji dvorišta vile, a bio je slomljen i interfon na samom ulazu, što je olakšalo pljačkašima ulazak u luksuznu kuću.

foto: print skrin instagram

Podsetimo, prilikom starletine posete Francuskoj oktobra 2016. godine u njen stan upalo je pet razbojnika u policijskim uniformama. Maskirani napadači vezali su Kardašijanku i za kratko vreme su uspeli da pokupe i odnesu skoro sve vredne stvari, uključujući milion dolara u kešu, dijamantske ogrlice koje je dizajnirao suprug starlete Kanje Vest, kao i prsten vredan 3,5 miliona funti. Kim je od straha počela da vrišti i moli napadače za život, a sve to opisala je u intervjuu za jedan francuski list.

foto: profimedia

- Zgrabili su me i odveli u hodnik. Vezali su me plastičnim kablom, a potom mi stavili traku na usta i noge - rekla je tada ona.

Zbog ovog slučaja francuska policija je u januaru 2017. godine uhapsila deset osoba.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto:

37 godina ima Kim 2 godine prošle od pljačke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track