VIKI JE PRE 4 GODINE PREŽIVELA PORODIČNU DRAMU: Sin Andrej se probudio paralizovan, dozivao ju je kroz PLAČ, a sada pevačica ima veliki razlog za SLAVLJE! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

TEŠKA VREMENA SU IZA NJE

VIKI JE PRE 4 GODINE PREŽIVELA PORODIČNU DRAMU: Sin Andrej se probudio paralizovan, dozivao ju je kroz PLAČ, a sada pevačica ima veliki razlog za SLAVLJE! (FOTO)

Stars -

Viki Miljković je pre 4 godine doživela pravu dramu kada se njen sin jednog jutra probudio i jednostavno nije mogao da hoda, a teške dane je ostavila iza sebe.

"Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama... Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni - ne ponovilo se", rekla je tada Viki za "Story".

foto: Damir Dervišagić

Kako je navela, odmah joj je bilo jasno da je reč o mišićnom spazmu, ali nije mogla da shvati zašto se dešava u oba donja ekstremiteta.

Danas je potpuno zdravo dete i njegova porodica ima razlog za slavlje.

"Na današnji dan pre tačno 11 godina je moj život dobio pravi smisao! Danas punimo 11 godina. Dušiceeee mamina, srećan ti rođendan od srca", napisala je Viki uz zajedničku fotografiju koju je objavila na Instagramu.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track