SLOBA RADANOVIĆ UŽIVO JE IMAO SEKS S NJIHOVOM ĆERKOM: Sad je uputio JAVNI APEL roditeljima Lune Đogani, a kad vide Anabela i Gagi, pući će od BESA!
Foto: Printscreen

NEĆE IM SE NIMALO DOPASTI

SLOBA RADANOVIĆ UŽIVO JE IMAO SEKS S NJIHOVOM ĆERKOM: Sad je uputio JAVNI APEL roditeljima Lune Đogani, a kad vide Anabela i Gagi, pući će od BESA!

Stars -

Pevač Slobodan Radanović, koji je imao višemesečnu vezu sa Lunom Đogani u prvoj sezoni "Zadruge", dok je još bio oženjen, smatra da nije pokazao nezahvalnost prema Luninim roditeljima koji su podržavali njihovu vezu.

"Sa njima sam se video veče kada se Zadruga završila. Zahvalio sam im na svemu. Luna se nije zabavljala sa mojim roditeljima, kao što nisam ni ja sa njenim, tako da je moje mišljenje da oni treba da se drže po strani!", naglasio je Radanović uputivši im javni apel.

Luna Đogani se, pak, u "Zadruzi" kroz plač prisetila ljubavne veze sa Slobom, a od svega što se desilo najviše je povredilo što on nije zahvalan njenim roditeljima za podršku koju su im pružali tokom učešća u rijalitiju.

"Ja sam otišla za Zrenjanin da ispoštujem te ljude koji su bili tu za nas, koji su mi poslali tortu za rođendan. Sela sam u auto i htela sam da umrem koliko mi je bilo teško, išla sam u kuću u kojoj se on rodio! On se nikad nije udostojio da mi pruži ruku, mojoj mami, mojoj tati, nikome! Čak je i komentarisao "tvoja majka se stalno svađa". Pa, alo, ona se svađala zbog tebe, bre!", ljutito je rekla Luna.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Telegraf/Svet/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track