SEKSI SRPSKA KASKADERKA IZGLEDA TOP U 5. DECENIJI: Milkica je dublirala čak i muškarce, a iza njenog osmeha krije se POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

DOŽIVELA TRAGEDIJU...

SEKSI SRPSKA KASKADERKA IZGLEDA TOP U 5. DECENIJI: Milkica je dublirala čak i muškarce, a iza njenog osmeha krije se POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA! (FOTO)

Stars -

Jedna od dve srpske kaskaderke, Milkica Božić, danas ima 43 godine, a poslednji film snimila je 2012. godine. U njenoj biografiji upisane su dublerske scene za najveća imena domaće kinematografije, a pored toga prošla je i kroz turbulente periode u privatnom životu.

Milkica Božić dublirala je i muškarce, poput Srđana Žike Todorovića. U jednom od intervjua, kad je prepričavala anegdote iz 18 godina duge kaskaderske karijere, Milkica je ispričala:

"Jednom su na snimanju tražili kaskadera da dublira meksičkog glumca Dijega Lunu i poređali su kaskadere, biraju, ali svaki bar za glavu viši od Lune. Na kraju odaberu mene, a on se toliko naljutio što ga dublira žena da nije hteo da priča sa mnom. Kada smo završili snimanje, ipak ga je prošlo, pa je hteo da se slika sa mnom. A onda sam ja rekla - nema šanse", rekla je ona.

Težak posao kojim je počela da se bavi slučajno kao sportiskinja koja je imala izlet na filmu, Milkica je brzo zavolela, a u poslovnom svetu upoznala je i supruga Željka Božića koji je 2006. godine poginuo izvodeći sa Brankovog mosta let u reku, što nikome nije pošlo za rukom. Za Željka su mnogi govorili da je bio najbolji kaskader, a pored kaskaderskih scena za srpske glumce snimao je i sa nekim svetskim zvezdama. U filmu "Mirotvorac" menjao je Nikol Kidman i Džordža Klunija.

Milkica ima dvojicu sinova, Luku (18) i Pavla (16)

"Deca traže da im pričam kako je njihov tata snimao film "Šejtanov ratnik", "Anđele", sarađivao sa Emirom Kusturicom i Srđanom Dragojevićem. Sve ih zanima, a o Željku su svi pričali lepo. Bio je hrabar i pametan. Kristofer Voken rekao da je Željko najpametniji kaskader sa kojim je ikada radio", ispričala je Milkica za medije pre nekoliko godina.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track