ANA BEKUTA MRKONJIĆA REZERVISALA ZA SEBE: Mrku hoće sve žene, ali ja ga ne dam!
Foto: Kurir

Intervju

ANA BEKUTA MRKONJIĆA REZERVISALA ZA SEBE: Mrku hoće sve žene, ali ja ga ne dam!

Stars -

Ana Bekuta svog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića Mrku hoće da ima samo za sebe, pa je ljubomorna na sve žene koje mu priđu.

Iako joj političar povremeno daje povoda da se tako oseća zbog njegovog humora i bliskog odnosa sa nekim damama, on joj je i najveća podrška i u privatnom i u poslovnom životu. Dok se folk zvezda priprema za tradicionalni solistički koncert koji će održati 25. oktobra u Sava centru, najveću pomoć oko svega upravo ima od porodice i Mrke.

- Verujem da će se desiti još jedan u nizu vatrometa emocija, da će poštovaoci moje muzike zaboraviti na svakodnevne brige i lebdeti nošeni pesmom, u susret istinskom blaženstvu. Nadam se da će ponovo iz ove jedinstvene dvorane otići veseli, ispunjeni lepotom i radošću.

Da li je pevačkim zvezdama poput tebe teško održavati popularnost? - U mom slučaju nikada nije bilo jurnjave za hitovima. Pesma me "uhvati" i ja je prigrlim. Publika nepogrešivo prepoznaje taj srećan susret i svi smo zadovoljni. Upravo ona verifikuje moj izbor i moj ukus.

Imaš li neostvarenu želju? - Bogohulno bi bilo izvoljevati. Naravno da imam želja, ali nisam alava i ni za čim ne trčim po svaku cenu. Imam mnogo, verovatno zasluženo i zahvalna sam na tome.

Kako ti se čini nova koncepcija "Zvezde Granda" i kako komentarišeš žiriranje Đorđa Davida? - Dopadaju mi se nova rešenja, format je osvežen i verujem da će privući još više gledalaca. Đorđe je iskusan muzičar i sjajan kolega koji se odlično snalazi u dodeljenoj ulozi.

Mnoge tvoje kolege komentarišu da si se pored Mrke promenila i postala pozitivnija. - Ljudi se teško menjaju. Ni ja nisam izuzetak. Ista sam kao i pre. Milutin je, međutim, dotakao strune koje su iz mene izmamile zvuke radosti bez griže savesti. Iako sam zaista često nedostupna, moja duša nije nedodirljiva.

Koliko ti znači njegova podrška? - Budući da sam veći deo života provela oslanjajući se gotovo u potpunosti na sebe, Milutinova pomoć istinski je blagoslov. Njegova podrška je neprocenjiva. Kad su njegove oči uprte u mene, samo je nebo granica i čini mi se da mogu da poletim.

foto: Ana Paunković

Mrka je priznao da je ljubomoran, pogotovo na mlađe muškarce koji te startuju na Instagramu. - Ni meni nije svejedno. Mnoge se dame, svih godišta, interesuju za njega, ali s tim se mora računati kad delite život sa istinskim dasom.

Da li se i dalje čuješ s njim dvadesetak puta dnevno? - Da, baš kao klinci. Stalno smo "na vezi".

Zašto za nastupe ne uzimaš veću svotu novca, budući da važiš za jednu od naših najvećih zvezdi? - Rukovodim se devizom Fransisa Bejkona da je novac odličan sluga, ali najgori gospodar.

Zbližile ih "Zvezde Granda" JK je kreativni vulkan

Zbližila si se sa Jelenom Karleušom. Kakvo si mišljenje imala o njoj ranije? - Nisam imala nikakvo predubeđenje. Intuitivno, znala sam da je energetski i kreativni vulkan. Sada mi je bliskiji njen nekovencionalan pogled na svet zato što je zanimljiv, iskren i autentičan

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track