NE DAO IM BOG DA SE JAVE: Katarina Grujić ima novog dečka, a ovako govori o bivšim ljubavima!
Foto: Damir Dervišagić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

NE DAO IM BOG DA SE JAVE: Katarina Grujić ima novog dečka, a ovako govori o bivšim ljubavima!

Stars -

Ljubavni život Katarine Grujić oduvek je zanimao publiku, a ona je otkrila na koj način je uspela da preboli bivše ljubavi.

"Često ne znam šta je sa ljudima. Onda shvatim koliko moja publika voli moje pesme i da ih zanima moja karijera. Ne vidim potrebu da devojčica od 15 godina ili žena od 30 do 40 želi da zna sa kim sam ja i šta radim sa svojim momkom. Više mi je toga preko glave, ali jasno mi je, čim gledaju rijaliti u toliko meri. Shvatite da je njihova zanimacija isključivo tuđ život. Niko ne treba da zna ništa o privatnom životu nijedne javne ličnosti", rekla je Katarina.

foto: Damir Dervišagić

Gde izlaziš kada želiš da se sakriješ od pogleda javnosti?

"Ne dozvoljavam da to što ljudi gledaju u tuđe dvorište utiče na način na koji živim, na mesto gde ću izaći i sa kim. Jednostavno nemam zadrške i ne razmišljam o tome da li će i kako ko da komentariše moje pojavljivanje bilo gde. Sama sam birala ovaj posao i da budem poznata ličnost. Ako mi se ide u neki klub, restoran, splav, biću tamo. Bilo bi licemerno da se bunim i da mi smeta kada me neko slika, priđe tu gde sam ja ili me komentariše", izjavila je pevačica.

Aktivna si na društvenim mrežama. Koliko često te lajkuju bivši momci?

"Ne dao im Bog. Bivše momke sam blokirala i u životu i na društvenim mrežama. Ne može me niko od njih lajkovati ili dobiti, sve i da hoće", rekla je Grujićeva.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track