LEONTINA JE BILA U BRAKU SA 6 GODINA MLAĐIM MUZIČAREM: Udala se posle 3 meseca veze, imaju ćerku, a HAOS je usledio nakon RAZVODA!
Foto: Damir Dervišagić

NIJE SVE IŠLO GLATKO

LEONTINA JE BILA U BRAKU SA 6 GODINA MLAĐIM MUZIČAREM: Udala se posle 3 meseca veze, imaju ćerku, a HAOS je usledio nakon RAZVODA!

Stars -

Leontina Vukomanović je sa svojim suprugom stupila u brak posle samo tri meseca veze, a posle razvoda je imala brojne turbulencije.

Pevačica se za Filipa Pata udala 2009. godine, a imaju ćerku Luciju. Od 6 godina mlađem muzičara Leontina se razvela posle 3 godine braka, a često su isticali kako su zbog ćerke u dobrim odnosima. Ipak, nije sve bilo kao "po loju".

Nekoliko meseci nakon razvoda, Leontina je krstila Luciju, a Filip je u medijima izjavio da je veoma ljut što je to uradila bez njegovog znanja, te ju je javno optužio da je, kako je naveo, bezobrazna.

foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović Cile

"Leontina jeste krstila Luciju u ponedeljak bez mog znanja! Kako i zašto, ne znam. Ne znam šta je tužnije, da li crkva koja krsti dete bez prisustva živog oca, koji se venčao u toj istoj pravoslavnoj crkvi kao pravoslavac, ili majka koja krsti dete bez znanja oca. Prosto je neverovatno dokle može da ide bezobrazluk moje bivše žene. Gde je tome kraj?! Zna samo ona i okruženje koje opravdava takve postupke. Svakako čestitam svom detetu krštenje", rekao je on 2012. godine za "Kurir".

Kao jedan od razloga za kraj ovog braka, mediji su navodili i Filipovu vezu sa pevačicom Saškom Janković. Međutim, najzanimljivija dešavanja su usledila posle razvoda. Pat je optužio bivšu suprugu za otmicu njihove trogodišnje ćerke Lucije jer je, kako je tvrdio, Leontina bez njegove dozvole napustila zemlju sa devojčicom.

Leontina je nakon razvoda svu pažnju usmerila ka svojoj naslednici, ističući da ne razmišlja o novoj ljubavi.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja