Najnovije vesti

DEJANA ŽIVKOVIĆ OTKRILA DETALJE JEZIVE NESREĆE KOJA JOJ JE UNAKAZILA LICE: Manekenka otvorila dušu pa se prisetila šta se desilo tog leta u Sen Tropeu
Foto: Printscreen Instagram

ispovest

DEJANA ŽIVKOVIĆ OTKRILA DETALJE JEZIVE NESREĆE KOJA JOJ JE UNAKAZILA LICE: Manekenka otvorila dušu pa se prisetila šta se desilo tog leta u Sen Tropeu

Stars

Manekenka Dejana Živković pre dve godine preživela je pravi pakao kada je imala udes, zbog kojeg joj je lice bilo izdeformisano, a lečila se nekoliko nedelja. Iako dugo nije želela da govori o tome, manekenka je sada otvorila dušu i prisetila se svega kroz šta je prošla.

 

Mnogi su je osuđivali zbog toga što je radila estetske korekcije, međutim, ona kaže da je sve bilo u svrhe izjednačavanja leve i desne strane lica.

U tim momentima, nije mislila ni na šta osim na to da preživi:

 

"Naravno da sam se uplašila za život, sve se dogodilo tako brzo, bila sam svesna da ce doći do udesa i pogledala u vozača momentalno sa blagim šokom svega bukvalno sekund pre udesa", rekla je Živkovićeva. 

foto: Printscreen/Instagram

Na pitanje kako je došlo udesa, manekenka je objasnila:

 

"Vraćali smo se sa plaže u Sen Tropeu u Francuskoj, bila je velika gužva u našem pravcu, a prijatelj sa kojim sam bila želeo je da obiđe kolonu. U krivini nije video ležećeg policajaca koji je bio veći nego što je inače. U tom trenutku, pojavio se kombi iz suprotnog smera. Nije bilo moguće izbeći udes", priseća se Dejana jezivog momenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on

Kurir.rs, Blic / Foto: Pritnscreen Instagram

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...