Najnovije vesti

BOJANIĆ IMA ZAMAK U SREMSKOJ KAMENICI, 3 PASOŠA, 5 KUĆA I PREKO 20 ALBUMA, A NIJE SE UVEK BAVIO MUZIKOM: Evo šta je folker bio pre nego što se latio mikrofona!
Foto: Dragan Kadić, Nemanja Pančić

LUKSUZ KAKVOG NEMA

BOJANIĆ IMA ZAMAK U SREMSKOJ KAMENICI, 3 PASOŠA, 5 KUĆA I PREKO 20 ALBUMA, A NIJE SE UVEK BAVIO MUZIKOM: Evo šta je folker bio pre nego što se latio mikrofona!

Stars
01:13h

Miloš Bojanić tvrdi da ima pet kuća, tri pasoša i preko dvadeset albuma i time se ponosi. Ima dva sina, Baneta i Mikicu. Bane je pošao očevim stopama, bavi se muzikom i trenutno živi u Čikagu. Takođe, folker poseduje i vilu u Sremskoj Kamenici koja podseća na pravi zamak. Ima bazen i opremljena je luksuzno, a o detaljima vodio je računa zajedno sa suprugom Brankom.

Inače, na sceni je 30 godina i svoju popularnost dokazao je kada je odneo pobedu u drugoj sezoni rijaliti šou programa "Farma", te bio nagrađen sa 100.000 evra.

foto: Dragan Kadić

Međutim, malo ko zna da je pre nego što je uzeo mikrofon u ruke bio direktor preduzeća. Kako se navodi, folker je svojevremeno gostovao u emisiji "Glamur specijal" te ispričao kako je iz Bijeljine došao u Novi Sad, gde je vanredno završio saobraćajnu školu, a kasnije i saobraćajni fakultet. Bojanić se potom zaposlio u jednom novosadskom preduzeću, gde je bio direktor.

Zatim, direktorsku stolicu ostavio je za pesmu, jer mu je muzička karijera iapk donela mnogo više.

"Imao sam dobru platu, odličan posao, ali je ljubav ka muzici prevagnula, te sam nakon snimljenog prvog albuma napustio posao i upustio se u svet muzike. Nije bilo u redu prema ostalim kolegama da često odsustvujem sa posla zbog pevačkih angažmana", izjavio je Bojanić.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić, Nemanja Pančić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja