PRAVIĆE PARE, ALI LJUBAV ĆE DA SAČEKA: Vesna Rivas prorekla budućnost Milanu Popoviću!
Foto: Printscreen/TV Happy

pola-pola

PRAVIĆE PARE, ALI LJUBAV ĆE DA SAČEKA: Vesna Rivas prorekla budućnost Milanu Popoviću!

Stars -

Rijaliti zvezda i dokazana proročica prorekla je budućnost, novinaru i di-džeju Milanu Popoviću.

Vesna Rivas je upoznala Milana kod zajedničkih prijatelja i gledajući podatke iz njegovog datuma rođenja objasnila je novinaru i muzičaru šta ga čeka u narednih nekoliko godina ali mu i poklonila amajliju koju nosi sa sobom- otkriva izvor Kurira.

foto: Kurir

Pričali su o svemu i svačemu. Milana je naviše zanimala karijera i posao jer je tome najviše posvećen, ali mu je Vesna usput otkrila i to kakvo ga zdravlje čeka i ljubav takođe. Prema Vesninom proročanstvu na poslovnom planu u naredne četiri godine Milanu će ići sve od ruke - otkriva naš izvor, ali i dodaje da osim posla treba da čuva zdravlje i prestane sa konzumiranjem alkohola te svakodnevnim izlascima i žurkama jer mu organizam to neće izdržati, a već zbog svega toga oseća loše nema koncentraciju i depresivan je često što je on u čudu Vesni potvrdio.

Dodala je da treba hitno da se reši neke žene iz svog okruženja koja mu ne želi dobro, ali to nije osoba s kojom je emotivno blizak. Po Vesni ljubav između Plejboj zečice Viki Vukić i Milana će da pukne jer nisu jedno za drugo, te narednih godina će sve teže nalaziti srodnu dušu i biti više sam neko u vezi, ali ako smanji alkohol, cigarete i izlaske na poslovnom planu će nizati samo uspehe jer mu je naredni period stvoren za pravljenje para bez kojih ne može da funkcioniše jer ga nedostatak novca čini nesrećnim.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja