UPOZNALA JE LJUBAV SVOG ŽIVOTA U RIJALITIJU, ČEKAJU DRUGO DETE, A BOJANA OTKRIVA: Da su me sada zvali da učestvujem, ne bih pristala!
Foto: Marina Lopičić

OTVORENO

UPOZNALA JE LJUBAV SVOG ŽIVOTA U RIJALITIJU, ČEKAJU DRUGO DETE, A BOJANA OTKRIVA: Da su me sada zvali da učestvujem, ne bih pristala!

Stars -

Nikola Rokvić i Bojana Barović bili su prvi rijaliti par u Srbiji. Započeta pre osam godina, njihova ljubav opstala je do danas, ali Bojana danas ne voli rijalitije.

"Da su me sada pozvali da učestvujem ne bih pristala. To je bilo pre 8 i više godina, gde je to bilo nešto drugačije. Rijaliti koncept dobio je totalno drugačiji smer", rekla je Bojana kojoj ne prija kada Nikolu i nju poistovećuju sa drugim rijaliti parovima:

foto: Dragan Kadić

"Ja nisam pristalica rijalitija i imam mnogo razloga, svi će shvati na šta mislim. Ne prija mi da nas poistovećuju sa takvim parovima, ali mi je drago što smo se upoznali u jednom lepom formatu, a naša deca će to moći da vide."

Ipak, Bojana zbog porodičnih obaveza pre svega nikada ne bi ušla u rijaliti.

"Ne bih mogla da se odvojim od dece, ali da su veći volela bih da se upustim u takvu avanturu. Možda sve treba da ostane onako kako jeste", izjavila je ona.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track