turbulentnih godinu dana

MUŽ JE PREVARIO PRED CELOM SRBIJOM, POD ISTIM KROVOM BILA S LJUBAVNICOM: Onda je doživela još jedan UDARAC, evo šta je sve Kija Kockar preživela za samo 365 dana (VIDEO)

Stars -

Kristina Kija Kockar, pobednica "Zadruge", za ovih godinu dana od kad je postala rijaliti zvezda prošla je mnogo toga. Od prevare i razvoda, pa sve do porodične tragedije, a kako je to teklo pogledajte u videu.

foto: Damir Dervišagić, Printescreen

Do pre godinu dana Kija je bila obična stjuardesa iz Zrenjanina, a onda joj se život promenio iz korena i postala je miljenica nacije i jedna od najpoznatijih ličnosti u Srbiji.

Adio amore

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) дана

Kija je za 12 meseci prošla kroz mnogo toga, ušla je u rijaliti Zadruga kada ju je pred celim svetu, uživo, njen tada zakoniti suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani. Šest mesec i je gledala kako joj se muž ljubi i spava sa drugom osobom, ali je na kraju sve izdržala i čak pobedila.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, dok se borila sa osećanjima i ogorčenošću da je prevarena žena, usledio je šok kada su joj javili da joj je preminuo otac. Miloš Kockar.

Posle izlaska završetka Zadruge, razvela se od Slobodana. Iako su njih dvoje ostali u dobrim odnosima, kraj braka nije baš lako podnela.

"Krenu me suze kada vidim naše slike, poljupce. Bude mi teško, krenu mi suze, a onda kažem, pusti to, prebaci kanal. Trudim se da ne mislim", rekla je Kockareva.

Kija je odlučila da izgradi svoju karijeru. Pridružila se grupi Ministarke, i njihove pesme su za kratko vreme postali hitovi.

Kako se piše, ona se ozbiljno suočava sa zdravstvenim problemima.

"Super sam, sve je super. Bila sam na rutinskom pregledu, to je moja intima. Zdravlje je zdravlje. Što se tiče momaka spajajte me sa kim hoćete, ali ovo ću sačuvati za sebe", izjavila je Kija.

?

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) дана

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track