KILIBARDA PROGOVORILA O LJUBAVI: Meni je život bez partnera PRIRODNO STANJE! Naučila sam da budem samostalna sa 19 godina! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

nezavisna i srećna

KILIBARDA PROGOVORILA O LJUBAVI: Meni je život bez partnera PRIRODNO STANJE! Naučila sam da budem samostalna sa 19 godina! (FOTO)

Stars -

Voditeljka Marija Kilibarda otkrila je kakva je privatno, da li je imala tajne ljubavi i koji muškarac joj je privlačan.

"Nikada nisam pomislila da se možda neću uopšte vratiti. Bilo je samo pitanje vremena, projekta koji bi imao smisla za mene i za koji bih bila dobra", krenula je voditeljka svoju priču.

foto: Printscreen Instagram

Da li vam je neki muškarac zapao za oko?

"Svi su mi zapali za oko budući da proizvode mnogo dobrih stvari, od sireva, preko ajvara, organskih dezodoransa, asesoara za kućne ljubimce. Tako da ako me to pitate, onda su mi svi zapali za oko. Međutim, vi mislite na nekog frajera, to ne.

Znači na poslu ne možete da se zaljubite?

"Ne isključujem mogućnost da se zaljubim na radnom mestu. Ne bira srce lokacijski. Nema veze da li se to događa u kancelariji, parku ili restoranu. Desi se ili se ne desi".

foto: Printscreen Instagram

Koju pesmu naručujte u kafani?

"Volim pesme “Šta sam ja u tvom životu”, “Žal”, “Neznanka”, “Ovo je priča o nama”.

Ali sve su tužne, zašto?

"Evo “Neznanka” nije tužna.

Koliko ste puta u životu voleli tajno?

"Nikada nisam volela tajno. Uvek je moja emocija bila adresirana.

Da li biste mogli da napustite Srbiju?

"Bilo je nekih mogućnosti. Ne bih mogla zbog jezika i kontakta da ovaj posao radim preko. Previše sam ovde vezana za ljude, a imam mogućnost da radim posao koji obožavam"

Koliko vam je teško da vodite samostalan život bez partnera?

"Meni je to prirodno stanje. Moja mama je sestre i mene vaspitavala da budemo samostalne i nezavisne. Rano sam počela da radim, kako sam završila srednju, upisala sam fakultet, koji još nisam završila. Ali sam već sa devetnaest godina bila u radnom odnosu.

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track