BOJANA JE ČOVEKA SVOJIH SNOVA UPOZNALA U RIJALITIJU! SADA ČEKAJU DRUGO DETE: Ovako je manekenka saopštila Nikoli Rokviću da je PONOVO TRUDNA!
Foto: Dragan Kadić

NE KRIJE RADOST

BOJANA JE ČOVEKA SVOJIH SNOVA UPOZNALA U RIJALITIJU! SADA ČEKAJU DRUGO DETE: Ovako je manekenka saopštila Nikoli Rokviću da je PONOVO TRUDNA!

Stars -

Bojana Barović i Nikola Rokvić upoznali su se u "Survivor"-u, a njihova ljubavna priča i dalje traje! Pre dve godine postali su roditelji ćerke Leone, a sada se spremaju za ulogu roditelja jednog dečaka. Kako tokom prve trudnoće nije bila zahtevna, trudi se da takva i ostane.

"Ništa se nije promenilo sa drugom trudnoćom, samo mi je sada bilo malo teže. Imala sam malo više problema sa mučninama, međutim sad se i to regulisalo, tako da sam ušla u drugo tromesečje i sve je u redu. I dalje nisam zahtevna, volim da sam samostalna u životu. Ne volim da zavisim ni od koga, mene to jednostavno nervira i nisam to ja - tako funkcionišem. Sada još imam i dete i volim kada mogu s njom da se organizujem, da odem na put ili bilo šta. Mislim da žene ne bi trebalo u toj situaciji da budu razmažene, to je malo stvar psihe", ističe Bojana.

Ona dodaje da joj puno znači pomoć supruga Nikole Rokvića.

"Nikola mi dosta pomaže, ali i ostala porodica. Sve ide kako treba i ne mogu da se žalim".

foto: Marina Lopičić

Inače, Bojana i naslednica Leona zajedno su saopštile Rokviću da će uskoro ponovo postati otac.

"Napisala sam na papiru da čekamo batu ili seku i dala Leoni da odnese taj papirić tati. Nisam uspela da zabeležim to na snimku jer je ona uzela telefon i nešto snimala pored, ali volim sva ta nesvakidašnja iznenađenja. Lepo je praviti male gestove", kaže ona.

Par se, inače, uvek maksimalno trudi da obezbedi vreme za sebe, posebno otkada njihovu zajednicu krasi i ćerkica.

"Uvek se trudimo da nađemo vreme za nas dvoje. Dok ona spava ili je kod babe i dede, uvek može da se nađe vreme za nešto, samo zavisi koliko je čovek lenj ili nije", objašnjava ona.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja