BIVŠI JU JE OSTAVIO ZBOG SEKSI PLAVUŠE, A SADA UŽIVA U LUKSUZU: Naša pevačica posle 2 braka progovorila o ljubavi! Evo kakve veze ima sa Lunom Đogani!
Foto: Printscreen/Instagram

OSTALA U VELIKOJ KUĆI

BIVŠI JU JE OSTAVIO ZBOG SEKSI PLAVUŠE, A SADA UŽIVA U LUKSUZU: Naša pevačica posle 2 braka progovorila o ljubavi! Evo kakve veze ima sa Lunom Đogani!

Stars -

Slađa Delibašić trenutno živi u trospratnici u kojoj je živela dok je bila u braku sa Đoletom Đoganijem. Kuća je ostala njoj i ćerkama, a u prizemlju je napravila i vrtić.

"Nekada sam živela u prostorijama gde je sada vrtić, zato ovih dana uređujem svoj mali kutak. Još nije sve završeno, fali još slika, detalja i draperije", kaže Slađa i dodaje:

"Volim da kuvam i da svaki dan imam skuvano i da su mi deca na okupu. Ponekad svrati i Đole. Mislim da je dobro kad imaš mamu koja stiže sve jer u današnje vreme žene su isfolirane pa kao ne stižu ništa. Zato imaju kuvare i jedu po restoranima. Žene na estradi prednjače u tome, stalno se žale da rade svaki dan iako se zna da radimo samo vikendom. Prava žena može da stigne sve i da skuva i da bude majka deci, žena svom mužu i da privređuje."

Pevačica iza sebe ima dva braka, a na pitanje da li je solo, sa osmehom kaže:

"Kod mene uvek postoji neko, zar mislite da ova žena može da bude sama? Voljena sam i imam nekog koga volim, ali nije potrebno da ga u javnosti predstavim."

Slađa kaže da ne prati rijaliti kao ni članove svoje bišve familije koji su tamo, Lunu i Adama.

"Želim im svu sreću sveta, ali me ne interesuju. Mene zanima moj život, moja deca, Đole i njegova deca i žena, a još da gledam njegovu širu porodicu ne mogu", iskrena je Slađa i priznaje da sa Anabelom nikada nije bila u dobrim odnosima.

"Mi smo se družile malo, moja deca su se možda pet puta u životu videla sa njenom. Mi smo uvek bili rivali čak i kada smo bili u istoj grupi. Volim da je vidim i popričam sa njom, ali ne družimo se. To je nekada bila familija, više nije i svako ima svoj život. Želim sve najlepše i njoj i Gagiju i njihovoj deci, ali mi smo nešto drugo", rekla je ona.

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja