EVO ŠTA DANAS RADI ĆERKA NADE BLAM: Nasilni udvarač pre 3 godine KRVNIČKI je pretukao, preživela je, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

VRATILA SE

EVO ŠTA DANAS RADI ĆERKA NADE BLAM: Nasilni udvarač pre 3 godine KRVNIČKI je pretukao, preživela je, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Stars -

Ćerka glumice Nade Blam krvnički je pretučena pre 3 godine pošto je odbila u gradu dečka.

"Dečko koji me je uznemiravao i vređao, a kojeg sam „oduvala“, počupao me je za kosu i ja sam ga zalila pićem i otišla. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i polomio mi nos na tri mesta. U petak sam ceo dan bila u Urgentnom i u policiji i baš sam loše. U ponedeljak sam bila kod psihijatra, u utorak i sredu na VMA, gde se završila operacija, a to je pakleno bolno", napisala je Bradićeva.

Ona je dodala da je tužila napadača i da obezbeđenje koje je trebalo da pozove policiju to nije uradilo iako su videli šta se dešava. Čak je navela da ju je muškarac iz obezbeđenja zamolio da napusti lokal posle incidenta jer je video kada je napadača polila pićem. Ipak, Bradićeva je navela da se nada da će obezbeđenje kluba u kojem se desio napad sarađivati i da je saznala ko je napadač:

"U međuvremenu sam saznala ko je "junačina" i kako se zove, i gazda lokala je spreman da pomogne. Čekam da mi prođe oporavak malo, pa ćemo se tek ćerati. Od tužbe do medija. Ali sada je najvažnije da ja budem dobro", napisala je ona. Bradićeva je takođe saopštila da je odlučila da pokrene akciju koju će, kako je navela, podržati mnogo ljudi:

"Pred ovakvim divljaštvom se ne sme okretati glava. Nadam se da mogu da računam na vašu podršku. Srdačan pozdrav svima", napisala je ona. Bradićkina objava izazvala je veliku pažnju, uz stotine poruka podrške i preko 230 šerova.

Ona nije ostala nema pred ovim incidentom, danas je zaposlena, a sarađuje i sa majkom.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track