Najnovije vesti

DRAGOCENO

ZNA JE OD '86, DRUŽE SE 15 GODINA, A TEK SADA OTKRILA ZAŠTO JE VOLI! Detalj iz prošlosti Ane Bekute koji do sada NIKO NIJE ZNAO! (KURIR TV)

Stars

Ana Bekuta i Lepa Brena videle su se po prvi put 1985. godine za vreme Hit parade.

 

"Sećam se odlično. Dom sindikata. Ona je nastupala poslednja. 'Hej Boro, lepi Boro', ta slika mi je u glavi", prisećala se Ana Bekuta na ulazu u Arenu, koji je Brena po drugi put zaredom napunila.

 

Međutim, pevačice su se upoznale tek godinu dana kasnije.

 

"Baš nekako u ovo vreme, sećam se da je bio Sajam knjiga, nešto smo tu pevale, ali ne mogu da se setim šta. 1986. je bila. Ona mi je prišla: 'Slušala sam te, divna ti je pesma, divno pevaš, samo se više smej'. Dala mi je nesebično draghoceni savet i od tada je volim", ispričala je Ana Bekuta pred još jedan Brenin spektakl.

 

Takođe, pevačica ističe da se tokom petnaestogodišnjeg prijateljstva njih dve ni jednom nisu posvađale. Omiljena pesma joj je "Nežna žena", dok izabranik njenog srca Milutin Mrkonjić najviše uživa uz "Ljubav novu".

 

foto: Printscreen Kurir Tv

Podsetimo, nakon spektakla 20. oktobra tokom kojeg je proslavila i rođendan, Lepa Brena priredila je još jedan već 21, a brojna publika i poznati utrkivali su se ko će pre ući i zauzeti svoje mesto za uživanje u njenim hitovima. 

Kurir.rs/Foto: Ana Paunković

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...