PROKLETSTVO ZVEZDA GRANDA! TROJE POBEDNIKA JEDVA PREŽIVELO STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE! Gile jedini preživeo u sudaru u kom je izgubio kuma, Petrušić imao udes sa Anom Sević!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

zla sudbina

PROKLETSTVO ZVEZDA GRANDA! TROJE POBEDNIKA JEDVA PREŽIVELO STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE! Gile jedini preživeo u sudaru u kom je izgubio kuma, Petrušić imao udes sa Anom Sević!

Stars -

Teške saobraćajne nesreće imali su Darko Lazić, Amar Gile Jašarspahić i Stevan Petrušić, koji su svojevremeno trijumfovali u ovom muzičkom takmičenju, još nekoliko njihovih popularnih kolega takođe se slupalo.

foto: Ivan Ercegovčević

Pobednike "Zvezde Granda" kao da bije prokletstvo. Pored Darka Lazića, koji je u ponedeljak teško povređen u saobraćajki kod Pećinaca, slične nesreće doživeli su i njegove kolege Amar Gile Jašarspahić i Stefan Petrušić.

Još nekoliko učesnika ovog muzičkog takmičenja učestvovalo je u sudarima. Vanja Mijatović bila je u automobilu sa Stefanom Petrušićem u trenutku udesa i jedva se oporavila nakon povreda. Saobraćajke su imali i Lijana Savić, Nadica Ademov, Slobodan Đurković, Milan Dinčić Dinča...Na sreću, svi su preživeli, ali su im ostale traume za ceo život.

Darko Lazić, pobednik 2009.

Vozio pijan i prevrnuo se na krov

Darko je pre devet godina dobio ovacije u prepunoj "Areni" nakon pobede u "Zvezdama Granda". Tada je počeo da vodi buran život, u kome je, kažu upućeni, bilo mnogo alkohola, a objavljen je i snimak na kome se vidi kako šmrče beli prah. Ove godine razveo se sa pevačicom Anom Šević sa kojom ima četvorogodišnju ćerku.

foto: Damir Dervišagić

Početkom ove godine Lazić je već imao jedan udes, kada je slupao tek kupljeni automobil od 35.000 evra. Pre dva dana, pevač se zbog velike brzine automobila kojim je upravljao, prevrnuo na krov.

foto: Kurir

Automobil BMW Z4 koji je uzeo od prijatelja, potpuno je uništen, a on se trenutno nalazi u komi i lekari se bore za njegov život.

foto: Damir Dervišagić

- Lazić je najverovatnije vozio minum 150 kilometara na sat, zbog čega se prevrnuo na krov - rekao je izvor Kurira.

Darko je poznat po tome što voli brzu vožnju, pa se nedavno pohvalio i da je kupio novi motor.

Amar Gile Jašarspahić, pobednik 2012.

Troje poginulo, Amar jedini preživeo

Pobednik sedme sezone "Zvezda granda" Amar Gile Jašarspahić preživeo je tešku saobraćajku u februaru 2016. godine. Nesreća se dogodila na putu Beograd- Kakanj, kada je BMW sleteo sa puta i prevrnuo se, a pevač je u tom trenutku spavao na zadnjem sedištu.

foto: Kurir Arhiva

On je jedini preživeo udes, u kome su poginule čak tri osobe. Amar Gile je tada zadobio povrede glave, brzo se oporavio, ali ne i pshihički. Najteže mu je palo što je u toj nesreći izgubio svog kuma.

- U nesreći je poginuo moj kum i teško mi je zbog toga - izjavio je pevač tada za Kurir.

Inače, pevač je i u julu 2014. imao saobraćajnu nesreću, kada je vraćajući se sa sastanka u blizini Foče takođe sleteo sa puta da bi izbegao direktan sudar. Tad je zadobio udarac u glavu, a posle ukazane pomoći pušten je kući.

foto: Damir Dervišagić

Stefan Petrušić, pobednik 2010.

Naleteo na stubove, povređene i dve koleginice

U februaru 2013. godine Stefan Petrušić je sa koleginicama Anom Sević i Vanjom Mijatović doživeo tešku saobraćajku, posle koje i dan danas tvrdi da ne zna kako su preživeli.

foto: Damir Dervišagić

Naime, Stefan je vozio posle koncerta na kome su gostovali u "Spensu" i pri izlazu iz Novog Sada naleteo je na neosvetljene i neobeležene betonske stubove za naplatnu rampu na auto-putu, koja je bila u pripremi. Pevač je, srećom, prošao sa lakšim povredama, Ana koja je sedela na suvozačevom mestu je povredila nogu, a Vanja je bila najteže povređena od svih, jer je zadobila prelom grudne kosti.

foto: Kurir Arhiva

- Dugo sam bio pod velikim stresom. I danas kada sednem za volan osećam neki strah da se tako nešto ne ponovi i strahujem da li može nešto da me iznenadi u saobraćaju - ispričao je jednom prilikom Stefan, dok je Vanja govorila o tome da su joj meseci bili potrebni da se fizički oporavi posle saobraćajke.

Auto smrskan

I navijači se slupali

Navijači takmičara "Zvezda Granda" Miroslava Radulovića Mirčeta imali su saobraćajku po povratku u Trstenik sa snimanja emisije. Na sreću, niko nije povređen, iako je automobil bio smrskan nakon što je naleteo na autobus u pokušaju da zaobiđe šleper, koji se zbog snega preprečio na putu.

Imali mnogo sreće

Nikolina i Kapor sleteli u Drinu

foto: Damir Dervišagić

Pevači "Granda" Nikolina Kovač i njen suprug Saša Kapor zajedno sa tada trogodišnjim sinom Nikolajem, doživeli su saobraćajku u julu 2015. godine, kada su automobilom sleteli sa puta u reku u mestu Drinjaca kod Zvornika. Kada je skrenuo u stranu, Sašin automobil se survao u Drinu.

Ribari koji su se nalazili u blizini odmah su im pritekli u pomoć i izvukli ih iz vozila.

Pošto je prozor bio otvoren, Saša je supruzi stavio sina u krilo, a potom ga je ona kroz prozor dobacila spasiocima. Njih dvoje su doplivali do obale, a dečak je prevezen čamcem.

(Kurir.rs/Nevena Mijušković/Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja