GLUMICA IZ SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA NAĐENA MRTVA PORED VERENIKA: Soraja ju je pobedila 2011. na PLEJBOJEVOM takmičenju, a ono što je sad rekla o njoj će vas rasplakati
Foto: Printscreen

TRAGEDIJA

GLUMICA IZ SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA NAĐENA MRTVA PORED VERENIKA: Soraja ju je pobedila 2011. na PLEJBOJEVOM takmičenju, a ono što je sad rekla o njoj će vas rasplakati

Stars -

Soraja Vučelić, koja je pobedila na Plejbojevom takmičenju 2011. godine, šokirana je smrću svoje koleginice Ivana Mlađović (30), koja se takmičila na istom takmičenju.

"Ostaće mi upamćena kao pozitivna devojka s takmičenja, iako se privatno nismo poznavale. Pamtim je kao takvu iz perioda snimanja i tužno je što je još jedan mladi život ugašen. Iskreno saučešće njenoj porodici.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Ivana Mlađović (30) iz Kosovske Mitrovice, Plejbojova zečica i epizodna glumica iz najgledanije televizijske serije u istoriji „Selo gori, a baba se češlja“, pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u kragujevačkom naselju Ilićevo.

Pored tela nesrećne devojke, kojoj je titulu Plejboj zečice svojevremeno preotela starleta Soraja Vučelić, pronađen je u besvesnom stanju i njen verenik Miloš K. Njega je Hitna pomoć prevezla u KC u Kragujevcu i on se nalazi u teškom stanju.

Ispituje se uzrok

- Sumnja se da su se Ivana i Miloš predozirali narkotikom, najverovatnije heroinom, ali će to biti poznato tek kada se obave sve neophodne analize. Oni su pronađeni u stanu zajedničkog prijatelja A. N., kod koga su proveli noć. Upravo je taj mladić i zatekao Miloša i Ivanu u trenutku kada je ona već bila mrtva.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ J. R. - D. I. - J. I/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track