Najnovije vesti

ZBOG ĆANDE OVU PESMU NIKADA VIŠE NIJE ZAPEVALA, STIHOVI SU NASLUTILI TRAGEDIJU! Ekskluzivno: Ispovest Jelene Karleuše, NIKAD OBJAVLJENE tajne i fotografije!
Foto: Miša Obradović

FOLK-DIVA ISKRENO O SEBI

ZBOG ĆANDE OVU PESMU NIKADA VIŠE NIJE ZAPEVALA, STIHOVI SU NASLUTILI TRAGEDIJU! Ekskluzivno: Ispovest Jelene Karleuše, NIKAD OBJAVLJENE tajne i fotografije!

Stars

Prvi koraci u životu Jelene Karleuše kao da su naslućivali da će postati ono što je i želela - zvezda šou-biznisa.

Pre majčinstva i skladnog braka Jelena Karleuša prošla je dosta toga: sahranila je verenika, razvela se, ali i napravila karijeru iz snova.

"Kad sam bila mala, najviše me je nervirala nemaština. Ubijalo me je što gledam majku, tetku i baku kako se muče. Bila sam skromna devojčica koja im nije tražila ništa... Osim da mi veruju da ću jednog dana uspeti. I verovale su mi. I uspela sam. Za njih", osetila je potrebu da kaže Jelena Karleuša prošlog avgusta, samo deset dana pred svoj 40. rođendan.

EKSKLUZIVNO UZ SUTRAŠNJI KURIR prva prava biografija Jelene Karleuše sa nikada objavljenim fotografijama i detaljima iz života srpske dive

foto: Glossy

Na taj način kao da je opisala prve četiri decenije svog izuzetno uzbudljivog života. 

foto: Miša Obradović

Koliko je bila smela u profesiji, toliko se s najiskrenijim emocijama upuštala u ljubavne odnose. Ipak, ispostavilo se da su njen privatni život i karijera i te kako isprepletani, pa su čak i neki tekstovi koje je otpevala zvučali proročanski.

Nakon albuma "Ženite se, momci", "Veštice vile" i "Jelena", krajem 1999. godine snimila je i album "Gili, gili", na kojem se našla i pesma "Bila bih ti lepa mlada", koja je za samo nekoliko meseci postala veliki hit. Međutim, tragična vest o pogibiji njenog tadašnjeg verenika, biznismena Zorana Davidovića Ćande, koji je povezivan i sa beogradskim podzemljem, prekinula je promociju albuma, a te pesme više nikada nije otpevala pošto su naslutile ovaj nemili događaj. Zoran je ubijen 23. marta 2000. godine.

foto: Privatna Arhiva

Samo mesec dana pre nego što je Davidović surovo ubijen, prestonicom je procurela vest da je izrešetan u revolveraškom obračunu. Na te priče prva je i munjevito reagovala upravo Jelena objavljujući da joj je dečko živ i zdrav, kao i to da njen dečko ima neprijatelja.

"Bog čuva dobre, poštene i pametne ljude, a kažnjava one koji nisu takvi. Ko kako živi tako i prolazi. Znajući to, Zoran i ja smo spokojni i sigurni da ćemo docekati duboku starost", rekla je pevačica tada...

foto: Zoran Kuzmanović

EKSKLUZIVNO U SUTRAŠNJEM KURIRU pročitajte ekskluzivni dodatak na 14 strana, posvećen folk-divi Jeleni Karleuši. Saznajte nikad ispričane tajne o životu JK, kako je počeo njen meteorski uspon, sve o njenom životu, o braku, o najlepšim trenucima života, ali i tajne s kraja devedesetih, o ljubavi sa Zoranom Davidovićem, i teškom periodu iz koga je izašla još jača, pogledajte ekskluzivne fotografije,...

Kurir / Ljiljana Stanišić, Foto : Miša Obradović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...