RADA MANOJLOVIĆ NEĆE VRAČAR NI CENTAR BEOGRADA: Izabrala stan od 60 kvadrada na Beograd na vodi, a evo ko joj je prva komšinica
Foto: Dragana Udovičić

Vratiće joj porez

RADA MANOJLOVIĆ NEĆE VRAČAR NI CENTAR BEOGRADA: Izabrala stan od 60 kvadrada na Beograd na vodi, a evo ko joj je prva komšinica

Stars -

Folk pevačica Radmila Rada Manojlović godinama živi u Beogradu kao podstanar iak oje mogla da kupi najmanje pet stanova koliko je ulagala u pesme i spotove.

Rada je godinama svaki cent ulagala u kuću u Četerežu, gde je izgradila pravu vilu.

Budući da je rentiranje izuzetno skupo, odlučila je da kupi stan. Gledala je stanove na Vračaru i Crvenom krstu, ali je na nagovor kolega, izabrala nekretninu u Beogradu na vodi.

foto: Beta/Branislav Božić

"Radi se svideo jedan stan koji je komforan i sunčan. Dugo je vagala i odlučila da ga kapariše", rekao je izvor blizak pevačici.

Stan se nalazi pored jednog od tri stana koje je kupila Viki Miljković, pa će biti komšinice. Radin stan ima oko 60 kvadrata, a kako joj je ovo prva nekretnina, pevačica će imati pravo na povraćaj poreza.

"Tačno je da sam gledala nekoliko stanova. Ne bih još da pričam o kupovini da se nešto ne bi izjalovilo. Svidelo mi se nekoliko stanova, a posebno jedan. Čim se uselim, obavestiću vas.

foto: printScreen jutjub

Kurir.rs/Scena/Foto Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track