IMAO JEZIVI PREDOSEĆAJ, A ONDA MU JE JEDAN TREN UNIŠTIO ZDRAVLJE! Prošlo mi je kroz glavu da neću hodati i imati decu! ISPOVEST UROŠA ĆERTIĆA ĆE VAS ZALEDITI (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

OTVORIO DUŠU

IMAO JEZIVI PREDOSEĆAJ, A ONDA MU JE JEDAN TREN UNIŠTIO ZDRAVLJE! Prošlo mi je kroz glavu da neću hodati i imati decu! ISPOVEST UROŠA ĆERTIĆA ĆE VAS ZALEDITI (VIDEO)

Stars -

Uroš Ćertić preživeo je stravičan pad prilikom snimanja filma kada je propao kroz daske sa visine od oko tri i po metra i pao direktno na glavu.

Slomio je tri pršljena, a ishod je mogao da bude fatalan. Uroš se nalazi na bolničkom lečenju.

"Mala greška je mogla da me košta života. Oni su isekli dasku, i pao sam sa tri metra na glavu i za dlaku sam poginuo. Ima tri frakture pršljena i ugruvana rebra. Doktori ne mogu da veruju da sam preživeo", ispričao je Uroš Ćertić kod Mire Adanja Polak.

foto: Printscreen Instagram

"Ne znaju da se budim u tri, pa u četiri, u pet sati da popujem pilulu jer je bol nepodnošljiv. Imam tu hrskavicu između rebara dislociranu i kad udahnem boli me. Kad se malo pomerim boli me tu kod srca. A da, o pršljenovima da ne spominjem. Velika šansa je da u kadar uletim u invalidskim kolicima. Hvala silama, karmi, što retko ko ostane živ kod sa tri metra padne na glavu", opisao je svoje strahote koje je prošao dubler.

Ispričao je da je imao neverovatnu intuiciju i pre nego što je krenuo na set i obukao je sve što je mogao na sebe kako bi se zaštitio.

"Probadao me je stomak pre nego što sam krenuo na set. Ne verujem ni u šta, sem u karmu. Kada sam propadao, to je bilo sekund, ja sam mislio dve-tri sekunde da sam paralizovan. Trideset sekundi sam mislio da sam gotov. Velika greška je što su me odmah podigli, a povreda je kičme. Sve ti prođe kroz glavu, ne možeš da voziš biciklu, motor... devojka, nemam još dece... A onda mi se vraća osećaj u nogama. Ma kakav loto", ispričao je Ćertić.

Kurir.es/RTS/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track