Najnovije vesti

NATAŠINA DADILJA SVEDOČILA O KOBNOJ NOĆI PROTIV LUKE: Plašila sam se za svoju i Katjinu bezbednost!
Foto: Vladimir Šporčić

Sud

NATAŠINA DADILJA SVEDOČILA O KOBNOJ NOĆI PROTIV LUKE: Plašila sam se za svoju i Katjinu bezbednost!

Stars

Dadilja ćerke Nataše Bekvalac J. M., koja je bila u stanu kad je Luka Lazukić navodno nasrnuo na pevačicu, svedočila je juče pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.


Bebisiterka je na ročištu navodno ponovila sve ono što je pričala na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu nakon incidenta.

foto: Vladimir Šporčić


- J. M. je pred sudijom rekla da ostaje pri iskazu iz istrage. Ona je navela da je u vreme sukoba Nataše i Luke bila u sobi s njihovom dvomesečnom bebom kad je čula galamu, vrisku i pomeranje nameštaja. Uznemirena devojka rekla je da nije smela da izađe iz sobe jer se strašno uplašila i brinula za svoju i Katjinu bezbednost - rekao je naš dobro obavešteni izvor.

 

Podsetimo, Lazukić je optužen za nasilje u porodici jer je, kako se sumnja, u aprilu ove godine nakon svađe naneo povrede svojoj još uvek zakonitoj supruzi Nataši. U stanu na Dedinju je u to vreme bila i J. M, koju je bračni par zaposlio kako bi im pomagala u negovanju devojčice.


Lazukić je iz suda izašao raspoložen u pratnji svog tima advokata, ali nije želeo ništa da komentariše. Natašin advokat Zoran Ateljević kratko je prokomentarisao:

foto: Vladimir Šporčić


- Pretres je održan, saslušani su svedoci optužbe, koji su pristupili po pozivu suda. Sudija je odložio pretres za decembar i pozvaće se sudski veštak koji je veštačio u tom predmetu i tada ćemo nastaviti sa ispitivanjem njega. Radi se o proceduri izvođenja dokaza optužbe. Zadovoljan sam iskazom dadilje. Nataša je ispitana i ona nema potrebe da dolazi u sud - rekao je advokat.


Inače, juče je trebalo da se održi i ročište vezano za razvod Lazukića i Bekvalčeve, ali je odloženo.

 

Kurir.rs/J. Stuparušić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...