NA INTENZIVNOJ NEZI ČUJU SE DARKOVI JAUCI: Tri dana po izlasku iz kome Lazić je ZBUNJEN I UPLAŠEN, a svestan je da je ČUDOM PREŽIVEO
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Kurir Tv

Potresni detalji darkovog oporavka

NA INTENZIVNOJ NEZI ČUJU SE DARKOVI JAUCI: Tri dana po izlasku iz kome Lazić je ZBUNJEN I UPLAŠEN, a svestan je da je ČUDOM PREŽIVEO

Stars -

Pevač Darko Lazić koji je u prošli utorak doživeo saobraćajnu nezgodu nakon koje su mu konstatovane brojne povrede,tek posle tri dana otkako je izašao iz kome je postao svestan gde se nalazi i šta mu se zapravo dogodilo, kako saznajemo od izvora iz bolnice KBC Zemun gde je pevač smešten na intenzivnom odeljenju.

- Darko je budan i svestan, jeca i boli ga, te mu sestre s vremena na vreme daju sedative. Kada njihovo dejstvo popusti, na intenzivnoj nezi gde leži čuju se njegovi jauci. Darko spava, bunca, pomalo priča kroz masku i potresen je zbog svega što se desilo. Čini se da je on tek sad svestan stanja u kojem se nalazi i situacije koja ga je zadesila. Sledi mu dug oporavak i prvi trenuci mu sigurno nisu laki što se i vidi po njegovim reakcijama. Zbunjen je i uplašen - kaže izvor iz bolnice.

foto: Kurir

Otkako su ga probudili iz veštačke kome, lekari u KBC Zemun čekaju da se stanje sa Darkovim unutrašnjim organima potpuno stabilizuje.Kako je rekao doktor iz ove bolnice, Darkov organizam je veoma jak i ozdravljenje pripisuje njegovoj mladosti.

foto: Kurir TV, Printscreen

- Mnogo je bolje ovih dana, mlad je i zato oporavak ide sve bolje i bolje. Pluća nam ne prave problem, verujte da su pluća manji problem. Mi čekamo da se stanje sa unutrašnjim organima stabilizuje, a čim se to dogodi, on će doći u dobro stanje. Organizam je veoma jak - rekao je doktor iz KBC Zemun.

Kada su ga probudili iz veštačke kome, Lazić je u početku imao i usnoždrelni tubus koji su mu izvadili, a sada diše uz pomoć maske, po poslednjim informacijama, traži hranu.

- Darko je doktorima tražio da jede i za sada mu daju supice i tečnu hranu, te su mu objasnili da mora malo da pričeka - kaže izvor iz bolnice.

Darka Lazića roditelji dnevno posećuju čak i do tri puta s obzirom na to da se tri puta na dan održava konzilijum za bolesnike koji leže na intenzivnoj nezi. Roditelji i verenica, Marina Gagić, i danas su ga posetili, ali nisu želeli da govore o njegovom stanju i nastavku lečenja.

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track