NEDA UKRADEN OSVAJA SVET: Pevačica će nastupati u Las Vegasu sa Enrikeom Iglesijasom
Foto: Promo

NEDA UKRADEN OSVAJA SVET: Pevačica će nastupati u Las Vegasu sa Enrikeom Iglesijasom

Stars -

Naša regionalna pop diva dobila poziv da učestvuje na međunarodnom festivalu u Las Vegasu rame uz rame sa Enrikeom Iglesijasom, Modern Talkingom i ostalim zvezdama svetske muzike!

Dobar glas se daleko čuje, a kad proslavite 5 decenija uspešne karijere kao Neda Ukraden, možete računati da ćete postati deo - svetske muzike.

Naime, Nedu Ukraden kao veliku balkansku zvezdu, čije pesme peva ne samo ceo Balkan, nego i ceo svet, pozvali su organizatori iz Amerike koji organizuju EMF, (European music festival) da učestvuje ma ovom festivalu koji ce se odrzati u Las Vegasu 2, 3. I 4. maja 2019.godine!

Pripreme su uveliko u toku, a naša zvezda stajaće na istoj pozornici na kojoj će nastupiti svetske zvezde kao što su Enrike Iglesias, Modern Tolking i mnogi drugi svetski priznati umetnici.

Nedu su kao veliku zvezdu ovih prostora, preporučili sa Rumunske televizije kao umetnika koji ima svoj specifični muzički pečat!

Sam festival je promocija evropske kulture, muzike, plesa!

- Vest da budem deo jedne takve svetske manifestacije zatekla me je na mini turneji po Sloveniji. Najpre nisam mogla da verujem, ali kad su krenuli mailovi sa detaljima ugovora bilo mi je jasno da nije šala! Naravno da sam sa velikim zadovoljstvom prihvatila učešće jer ne samo da ću biti u društvu svetskih zvezda nego će se moje pesme i reklama emitovati na nacionalnim TV kanalima kao što su NBC, Fox! Posebno mi je drago što su Rumuni prepoznali moj kvalitet i posebnost - rekla nam je pop diva Neda Ukraden.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja