Najnovije vesti

ZAPANJILA

DOK DARKO LAZIĆ LEŽI U BOLNICI, ANA SEVIĆ SE PROVODI NA KONCERTU: Sa dečkom došla u Arenu, pozirala pred spektakl Maje Berović! (KURIR TV)

Stars

Dok Darko Lazić leži u bolnici, Ana Sević se sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem provodi na koncertu Maje Berović! Pevačica je došla, ispozirala novinarima, blago se osmehnula i ušla u Štark Arenu.

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

 

Otkako je primljen u KBC Zemun, Ana je sve vreme bila uz Darka. Kada su pevača probudili iz veštačke kome, prvo je ugledao njen lik. Ipak, samo nekoliko dana kasnije, Ana nije htela da propusti spektakl u Areni, koncert Maje Berović.

 

Lazić već 11 dana vodi tešku životnu bitku nakon stravične saobraćajne nesreće u blizini Brestača. Posle izvađene slezine, drugi hirurški zahvat biće obavljen 12. novembra, a u pitanju je intervencija na nozi. 

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Kako se navodi, otvoreni prelom noge stoji od saobraćajne nezgode ali zbog slabog opšteg zdravstvenog stanja to nije moglo da se sanira ranije.

 

foto: Profimedia, Damir Dervišagić

 

Prema najnovijim informacijama o njegovom zdravstvenom stanju, Darko je posle tri dana otkako je izašao iz kome je postao svestan gde se nalazi i šta mu se zapravo dogodilo, a kako saznajemo od izvora iz bolnice KBC Zemun gde je pevač smešten na intenzivnom odeljenju.

 

- Darko je budan i svestan, jeca i boli ga, te mu sestre s vremena na vreme daju sedative. Kada njihovo dejstvo popusti, na intenzivnoj nezi gde leži čuju se njegovi jauci. Darko spava, bunca, pomalo priča kroz masku i potresen je zbog svega što se desilo. Čini se da je on tek sad svestan stanja u kojem se nalazi i situacije koja ga je zadesila. Sledi mu dug oporavak i prvi trenuci mu sigurno nisu laki što se i vidi po njegovim reakcijama. Zbunjen je i uplašen - kaže izvor iz bolnice.

Kurir/M.D/M.G/Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...