POTRESNE FOTOGRAFIJE SINANA SAKIĆA IZ BOLNIČKE POSTELJE! Sabinin vapaj daleko se čuo: Još se takav nije rodio, NITI ĆE! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

TUGA NE JENJAVA

POTRESNE FOTOGRAFIJE SINANA SAKIĆA IZ BOLNIČKE POSTELJE! Sabinin vapaj daleko se čuo: Još se takav nije rodio, NITI ĆE! (FOTO)

Stars -

Sinan Sakić preminuo je 1. juna nakon borbe sa opakom bolešću, u porodičnom stanu na Dorćolu u Beogradu. Pevač je sahranjen tri dana kasnije u rodnoj Loznici, na muslimanskom groblju u tom gradu. Za sobom ostavio je svoje četvoro dece.

Supruga pokojnog Sinana, Sabina Sakić, objavila je putem društvenih mreža neke od poslednjih trenutaka koje je imala sa njim, kao i dirljivu poruku u kojoj priznaje da i dalje oseća da je on čuva.

"Velike duše se rađaju u milion godina jednom. Odlika takvih duša je ljubav, saosećanje, nesebičnost i tako bih mogla nabrajati u nedogled. Moja ljubav, duša je imao moć da nam preko muzike otvara duše, da nam pruža i daje velike emocije i ljubav. Takva duša se još nije rodila niti će. Na svakom koraku i dalje osećam prisustvo te nesebične i brižne ljubavi. To može samo biti duša nad dušama, duša moje duše zauvek", poručila je ona.

Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track